Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Turó FC U.D Las Palmas
4-1-3-2 Tactiek palpi2
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 46.2
very good Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Podbipięta passt de bal in één keer door. Audytor bereikt de bal nog maar net als eerste. Audytor speelt de bal door. Chatelle rent richting de bal. Chatelle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Barski rent richting de bal. Morenilla verovert de bal door een tackle van achteren. Morenilla passt de bal zonder na te denken. Daar is Chatelle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatelle draait met de bal, schiet en ... Kokinelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Audytor kopt de bal weg. Chatelle heeft problemen om de bal te vangen. Senosiain rent richting de bal. Chatelle onderschept slim de pass. Chatelle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - U.D Las Palmas 1:0

10e minuut.
García Compains bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Szmatiuk de bal. Szmatiuk geeft een hoge lob. Chatelle springt en kopt de bal. Kokinelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - U.D Las Palmas 2:0

12e minuut.
Piaseckas passt de bal zonder na te denken. García Compains is nu in balbezit. García Compains geeft de bal voor. Barski is nu in balbezit. Barski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Barski kopt de bal weg. Klungelig pakt Eiberle de bal. Soteri rent richting de bal. Soteri schiet op doel. Carbonell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - U.D Las Palmas 2:1

19e minuut.
Audytor met een sublieme pass. Chatelle is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Nascimento ... Strafschop! Nascimento krijgt een gele kaart. Chatelle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chatelle zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kokinelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - U.D Las Palmas 3:1

24e minuut.
Podbipięta probeert naar een medespeler te passen. Barski rent richting de bal. Audytor bereikt de bal nog maar net als eerste. Barski verovert de bal door een tackle van achteren. Barski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Barski is nu in balbezit. Bacchiocchi rent richting de bal. Eupilio maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Eupilio moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Eupilio schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gurpegi komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Piaseckas geeft een lange en hoge pass. Nascimento kopt de bal weg. Klungelig pakt Podbipięta de bal. Bacchiocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchiocchi draait met de bal, schiet en ... Carbonell bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - U.D Las Palmas 3:2

40e minuut.
Senosiain met een sublieme pass. Podbipięta is nu in balbezit. Podbipięta passt de bal met de wreef. Bacchiocchi is nu in balbezit. Bacchiocchi schiet op doel. Carbonell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Turó FC 41%, U.D Las Palmas 59%.
Inter Turó FC - U.D Las Palmas 3:2

47e minuut.
Audytor probeert naar een medespeler te passen. Szmatiuk is nu in balbezit. Szmatiuk passt de bal in één keer door. Chatelle is nu in balbezit. Chatelle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Audytor passt de bal met de wreef. Szmatiuk is nu in balbezit. Szmatiuk passt de bal in één keer door. Daar is Chatelle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatelle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Nascimento kopt de bal weg. Bacchiocchi probeert de bal met de borst te controleren. Morenilla rent richting de bal. Barski onderschept slim de pass. Barski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bacchiocchi speelt de bal door. Eiberle rent richting de bal. Soteri onderschept slim de pass. Soteri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Turó FC - U.D Las Palmas 3:3

70e minuut.
Daar is Mauês, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Audytor is nu in balbezit. Audytor passt de bal zonder na te denken. Daar is Chatelle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatelle schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De bal rolt over de achterlijn. Artigas komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Senosiain passt de bal in één keer door. Barski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barski geeft een lange en hoge pass. Soteri is nu in balbezit. Soteri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - U.D Las Palmas 3:4

81e minuut.
Szmatiuk passt de bal met de wreef. Doncu is nu in balbezit. Soteri begaat een overtreding. Soteri krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Klungelig pakt Barski de bal. Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimento passt de bal zonder na te denken. Daar is Barski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Turó FC 44%, U.D Las Palmas 56%.
Inter Turó FC - U.D Las Palmas 3:4