Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.D Las Palmas U.D. Columbrianos Promesas
palpi2 Tactiek 4231
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.3 gemiddelde waardering 50.3
solid Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
García Compains bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusti onderschept slim de pass. Giusti met een sublieme pass. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
García de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Torre passt de bal met de wreef. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero haalt uit met een fantastische trap. Kokinelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - U.D. Columbrianos Promesas 0:1

11e minuut.
Robson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Compains met een snelle inworp. Żero rent richting de bal. Żero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - U.D. Columbrianos Promesas 0:2

17e minuut.
Inworp. García de la Torre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fenčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenčík geeft een lange en hoge pass. Żero krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - U.D. Columbrianos Promesas 0:3

26e minuut.
Bacchiocchi rent richting de bal. Fenčík verovert de bal door een tackle van achteren. Fenčík passt de bal in één keer door. García de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Torre schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - U.D. Columbrianos Promesas 0:4

35e minuut.
Piaseckas geeft een hoge lob. Robson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robson met een sublieme pass. Żero is nu in balbezit. Żero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D Las Palmas 67%, U.D. Columbrianos Promesas 33%.
U.D Las Palmas - U.D. Columbrianos Promesas 0:4

46e minuut.
Carlentini komt het veld opgelopen. Nastula komt het veld opgelopen. Abrashev komt het veld opgelopen. Rusnarczyk komt het veld opgelopen. Onciu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Blacutt is nu in balbezit. Blacutt probeert naar een medespeler te passen. García de la Torre rent richting de bal. García de la Torre passt de bal zonder na te denken. Nastula bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, García de la Torre zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Blacutt bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - U.D. Columbrianos Promesas 0:5

54e minuut.
Robson heeft problemen om de bal te vangen. Giusti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rubiales Béjar. Rubiales Béjar krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Carlentini met een snelle inworp. Giusti heeft problemen om de bal te vangen. Giusti speelt de bal door. Nastula is nu in balbezit. Nastula haalt uit met een fantastische trap. Kokinelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Nastula verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alexanko. Nastula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abrashev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nastula bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Blacutt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Barski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soteri komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ivashin probeert de bal met de borst te controleren. Ivashin geeft de bal voor. Inworp. Giusti met een snelle inworp. Blacutt is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Alexanko met een snelle inworp. Nascimento met een sublieme pass. Woyke bereikt de bal nog maar net als eerste. Soteri verovert de bal door een tackle van achteren. Soteri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Nastula verovert de bal door een tackle van achteren. Ivashin onderschept slim de pass. Abrashev verovert de bal door een tackle van achteren. Abrashev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D Las Palmas 65%, U.D. Columbrianos Promesas 35%.
U.D Las Palmas - U.D. Columbrianos Promesas 0:5