Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reboceros de La Piedad Legionarios de MTY
copa 2.0 Tactiek Legionarios
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52.3 gemiddelde waardering 56.2
adequate Schieten excellent
solid Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


10e minuut.
Bro Sáez passt de bal in één keer door. Puchir bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Page. Page krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Próchniak geeft een lange en hoge pass. De Faría heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado onderschept slim de pass. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec haalt uit met een fantastische trap. Türktöre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Cacique onderschept slim de pass. Cacique passt de bal zonder na te denken. Bereau is nu in balbezit. Galgóczi verovert de bal door een tackle van achteren. Galgóczi schiet op doel. Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Reboceros de La Piedad - Legionarios de MTY 1:0

27e minuut.
Berendei passt de bal met de wreef. Alvarado is nu in balbezit. Valdéz rent richting de bal. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado schiet op doel. Türktöre bokst de bal weg.

43e minuut.
Beketov is nu in balbezit. Próchniak begaat een overtreding. Beketov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramos met een snel genomen vrije trap. Galgóczi rent richting de bal. Bro Sáez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bro Sáez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reboceros de La Piedad 58%, Legionarios de MTY 42%.
Reboceros de La Piedad - Legionarios de MTY 1:0

54e minuut.
Próchniak geeft een lange en hoge pass. Alvarado kopt de bal weg. Makulec is nu in balbezit. Makulec draait met de bal, schiet en ... Türktöre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reboceros de La Piedad - Legionarios de MTY 1:1

59e minuut.
Bereau verovert de bal door een tackle van achteren. Bereau geeft een lange en hoge pass. Page kopt de bal weg. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec draait met de bal, schiet en ... Türktöre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Reboceros de La Piedad - Legionarios de MTY 1:2

62e minuut.
Valdéz is nu in balbezit. Valdéz geeft een hoge lob. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei geeft een hoge lob. Makulec krijgt zijn hoofd ertegen. Türktöre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Ciobanu kopt de bal weg. Page is nu in balbezit. Page passt de bal met de wreef. Makulec rent richting de bal. Makulec draait met de bal, schiet en ... Türktöre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Page onderschept slim de pass. Page geeft een hoge lob. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Türktöre bokst de bal weg.

74e minuut.
Makulec rent richting de bal. Ramos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makulec raakt geblesseerd tijdens het duel. Villa komt het veld opgelopen. Moreira komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Page met de inworp. Próchniak probeert naar een medespeler te passen. Page is nu in balbezit. Page geeft de bal voor. Türktöre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Moreira is nu in balbezit. Gombita is nu in balbezit. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valdéz heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bereau geeft een hoge lob. De Faría is nu in balbezit. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reboceros de La Piedad - Legionarios de MTY 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reboceros de La Piedad 66%, Legionarios de MTY 34%.
Reboceros de La Piedad - Legionarios de MTY 1:3