Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reboceros de La Piedad Pumas Moleros
copa 2.0 Tactiek x532_1w_of_cerr
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 12
54.3 gemiddelde waardering 64
matig Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Thiebaut passt de bal zonder na te denken. Daar is Segovia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albrizi begaat een overtreding. Albrizi krijgt een gele kaart. Segovia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Segovia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Thiebaut maakt een snoekduik en kopt de bal. Türktöre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reboceros de La Piedad - Pumas Moleros 0:1

3e minuut.
Valadez met een sublieme pass. Segovia heeft problemen om de bal te vangen. Segovia geeft een lange en hoge pass. Trafalgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafalgar schiet op doel. Türktöre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Valadez rent richting de bal. Valadez speelt de bal door. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia geeft een lange en hoge pass. Trafalgar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mondale kopt de bal weg. Olave is nu in balbezit. Nieto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nieto krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Nieto geeft de bal voor. Klungelig pakt De Faría de bal. Thiebaut onderschept slim de pass. Thiebaut draait met de bal, schiet en ... Türktöre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reboceros de La Piedad - Pumas Moleros 0:2

14e minuut.
Puchir rent richting de bal. Galindo onderschept slim de pass. Galindo geeft een hoge lob. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut haalt uit met een fantastische trap. Türktöre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Nieto probeert naar een medespeler te passen. Valadez speelt de bal door. Klungelig pakt Segovia de bal. Segovia geeft een hoge lob. Thiebaut krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gombita is nu in balbezit. Gombita geeft de bal voor. Galindo kopt de bal weg. Segovia is nu in balbezit. Segovia geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Trafalgar kopt de bal weg. Daar is Gombita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mondale rent richting de bal. Thiebaut verovert de bal door een tackle van achteren. Thiebaut schiet op doel. Türktöre bokst de bal weg. Gombita geeft een lange en hoge pass. Galindo rent richting de bal. Galindo geeft de bal voor. Trafalgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafalgar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cacique is nu in balbezit. Nunes onderschept slim de pass. Nunes geeft een lange en hoge pass. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reboceros de La Piedad - Pumas Moleros 0:3

43e minuut.
Albrizi verovert de bal door een tackle van achteren. Segovia is nu in balbezit. Segovia geeft een hoge lob. Trafalgar probeert de bal met de borst te controleren. Trafalgar haalt uit met een fantastische trap. Türktöre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reboceros de La Piedad 72%, Pumas Moleros 28%.
Reboceros de La Piedad - Pumas Moleros 0:3

46e minuut.
Máñez komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Mondale is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nieto. Mondale is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mondale zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nunes krijgt een gele kaart. Cacique is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cacique wilt de vrije trap nemen. Minh Hòa bokst de bal weg.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Türktöre trapt de bal weg. Nieto kopt de bal weg. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut draait met de bal, schiet en ... Türktöre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Buitenspel voor Segovia. Goede buitenspelval van de verdediging. Albrizi neemt vlug de vrije trap. Gómez geeft een lange en hoge pass. Trafalgar is nu in balbezit. Trafalgar haalt uit met een fantastische trap. Türktöre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trafalgar rent richting de bal. Trafalgar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reboceros de La Piedad - Pumas Moleros 0:4

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santillana komt het veld opgelopen. Rivolta komt het veld opgelopen. Menzi komt het veld opgelopen. Islas komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Rivolta heeft problemen om de bal te vangen. Olave legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rivolta raakt geblesseerd tijdens het duel. Rivolta neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez geeft een lange en hoge pass. Rivolta is nu in balbezit. Rivolta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reboceros de La Piedad - Pumas Moleros 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reboceros de La Piedad 62%, Pumas Moleros 38%.
Reboceros de La Piedad - Pumas Moleros 0:5