Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Gran Tlatoani Real Samesta F.C
tactica oscura Tactiek Neza wing
60% Balbezit 40%
42% Spel op eigen helft 58%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
62.4 gemiddelde waardering 40.9
incredible Schieten average
formidable Passen solid
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Rodríguez Vaquero probeert naar een medespeler te passen. Čeřovský heeft problemen om de bal te vangen. Sośnicki met een sublieme pass. Małysa is nu in balbezit. Małysa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sośnicki geeft een hoge lob. Małysa controleert de bal met de borst. Elokan is nu in balbezit. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dayıoğlu passt de bal zonder na te denken. Sośnicki heeft problemen om de bal te vangen. Sośnicki passt de bal in één keer door. Małysa rent richting de bal. Małysa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Inworp. Sośnicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arias is nu in balbezit. Małysa onderschept slim de pass. Małysa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Drakić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dayıoğlu. Dayıoğlu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Cmíral kopt de bal weg. Drakić probeert naar een medespeler te passen. Motte is nu in balbezit. Motte geeft de bal voor. Terrés maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Terrés heeft problemen om de bal te vangen. Mehani geeft een lange en hoge pass. Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Małysa is nu in balbezit. Małysa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Real Samesta F.C 1:0

21e minuut.
Sośnicki is nu in balbezit. Sośnicki passt de bal met de wreef. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa schiet op doel. Ordiales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Real Samesta F.C 2:0

25e minuut.
Chacón onderschept slim de pass. Sośnicki rent richting de bal. Sośnicki met een sublieme pass. Małysa is nu in balbezit. Małysa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan draait met de bal, schiet en ... Ordiales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

28e minuut.
Łukasiewicz rent richting de bal. Łukasiewicz passt de bal zonder na te denken. Sośnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sośnicki geeft de bal voor. Małysa krijgt zijn hoofd ertegen. Ordiales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Małysa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Real Samesta F.C 3:0

35e minuut.
Mehani geeft de bal voor. Małysa kopt de bal weg. Cozarak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Gran Tlatoani 48%, Real Samesta F.C 52%.
El Gran Tlatoani - Real Samesta F.C 3:0

49e minuut.
Pejičić onderschept slim de pass. Pejičić met een sublieme pass. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan onderschept slim de pass. Elokan draait met de bal, schiet en ... Ordiales bokst de bal weg. Małysa rent richting de bal. Małysa draait met de bal, schiet en ... Ordiales bokst de bal weg.

52e minuut.
Sośnicki is nu in balbezit. Sośnicki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pejičić de bal. Małysa is nu in balbezit. Małysa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Sośnicki is nu in balbezit. Sośnicki passt de bal in één keer door. Małysa rent richting de bal. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Ordiales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Real Samesta F.C 4:0

61e minuut.
Pejičić met een sublieme pass. Klungelig pakt Garay de bal. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Real Samesta F.C 5:0

61e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ordiales niet meer kan verder spelen. Vazquez komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Nicolaescu kopt de bal weg. Dayıoğlu is nu in balbezit. Dayıoğlu geeft een lange en hoge pass. Małysa is nu in balbezit. Małysa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Łukasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Sośnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sośnicki geeft een hoge lob. Małysa krijgt zijn hoofd ertegen. Vazquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Real Samesta F.C 6:0

68e minuut.
Sośnicki geeft een lange en hoge pass. Pejičić heeft problemen om de bal te vangen. Małysa rent richting de bal. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Vazquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Real Samesta F.C 7:0

73e minuut.
Sośnicki neemt vlug de vrije trap. Elokan kopt de bal weg. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Real Samesta F.C 8:0

77e minuut.
Dayıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Dayıoğlu de bal. Dayıoğlu met een sublieme pass. Elokan rent richting de bal. Elokan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sośnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sośnicki geeft de bal voor. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Real Samesta F.C 9:0

88e minuut.
Terrés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kamberoğlu geeft een lange en hoge pass. Małysa rent richting de bal. Małysa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Gran Tlatoani - Real Samesta F.C 10:0

90e minuut.
Drakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu onderschept slim de pass. Nicolaescu speelt de bal door. Małysa is nu in balbezit. Małysa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Gran Tlatoani 35%, Real Samesta F.C 65%.
El Gran Tlatoani - Real Samesta F.C 10:0