Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reyna Team Club Boselli y 10+
532 Tactiek Tactica 1
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 29.8
zwak Schieten matig
matig Passen matig
slecht Verdedigen matig


7e minuut.
Merda schiet op doel. Daar is Riestra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papaloukas rent richting de bal. Papaloukas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Club Boselli y 10+ 0:1

20e minuut.
Zdyluś is nu in balbezit. Beltrán verovert de bal door een tackle van achteren. Beltrán probeert naar een medespeler te passen. Ponce is nu in balbezit. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Vidrio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merda onderschept slim de pass. Merda passt de bal met de wreef. Papaloukas heeft problemen om de bal te vangen. Papaloukas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Medina is nu in balbezit. Medina geeft de bal voor. Parraguéz kopt de bal weg. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyna Team 62%, Club Boselli y 10+ 38%.
Reyna Team - Club Boselli y 10+ 0:1

50e minuut.
Papaloukas is nu in balbezit. Papaloukas geeft de bal voor. Vidrio probeert de bal aan de voet te houden. Mitrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrou draait met de bal, schiet en ... Escobedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Mitrou rent richting de bal. Zdyluś rent richting de bal. Čada rent richting de bal. Zdyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Zdyluś geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Puźniak speelt de bal door. Zdyluś is nu in balbezit. Zdyluś speelt de bal door. Merda rent richting de bal. Merda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mitrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Čada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mitrou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Merda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Escobedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Club Boselli y 10+ 0:2

77e minuut.
Marwood speelt de bal door. Zdyluś rent richting de bal. Zdyluś probeert naar een medespeler te passen. Merda rent richting de bal. Merda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Puźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Puźniak passt de bal zonder na te denken. Papaloukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaloukas haalt uit met een fantastische trap. Escobedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Club Boselli y 10+ 0:3

83e minuut.
Čada geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cantaril met een snelle inworp. Mitrou geeft een hoge lob. Papaloukas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyna Team 73%, Club Boselli y 10+ 27%.
Reyna Team - Club Boselli y 10+ 0:3