Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raya2 FC FC persa
Normal Tactiek TIKI-TAKA 2.0
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
8 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 44.6
average Schieten excellent
poor Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Morales is nu in balbezit. Bartolomé onderschept slim de pass. Stan rent richting de bal. Bartolomé verovert de bal door een tackle van achteren. Bartolomé draait met de bal, schiet en ... Valdivia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raya2 FC - FC persa 0:1

3e minuut.
Villarreal passt de bal in één keer door. Stan is nu in balbezit. Stan geeft de bal voor. Agrati rent richting de bal. Agrati schiet op doel. Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
La Torre is nu in balbezit. Oprea is nu in balbezit. Oprea passt de bal zonder na te denken. Bartolomé is nu in balbezit. Bartolomé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Oprea heeft problemen om de bal te vangen. Oprea geeft een hoge lob. Estrada is nu in balbezit. Estrada geeft de bal voor. Oprea krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Dąbiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bartolomé de bal. Bartolomé probeert naar een medespeler te passen. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Valdivia bokst de bal weg.

13e minuut.
Lupescu heeft problemen om de bal te vangen. Villarreal onderschept slim de pass. Aeschbacher speelt de bal door. Oprea is nu in balbezit. Oprea draait met de bal, schiet en ... Valdivia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raya2 FC - FC persa 0:2

15e minuut.
Bouton passt de bal zonder na te denken. Aeschbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschbacher geeft een hoge lob. Bartolomé is nu in balbezit. Bartolomé geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Aeschbacher speelt de bal door. Guardado met een sublieme pass. Daar is Bartolomé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartolomé schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vilas-Boas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Estrada zal de hoekschop nemen. Bartolomé met een sublieme pass. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea draait met de bal, schiet en ... Valdivia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Meli rent richting de bal. Meli geeft een hoge lob. Veira kopt de bal weg. Oprea rent richting de bal. Oprea schiet op doel. Valdivia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Raya2 FC - FC persa 0:3

23e minuut.
La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Veira verovert de bal door een tackle van achteren. Veira speelt de bal door. Oprea is nu in balbezit. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Stan onderschept slim de pass. Stan geeft een hoge lob. Agrati rent richting de bal. Agrati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raya2 FC - FC persa 1:3

25e minuut.
La Torre probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stan de bal. Stan geeft een hoge lob. Agrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Agrati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Lupescu de bal onder controle te krijgen. Aeschbacher is nu in balbezit. Aeschbacher probeert naar een medespeler te passen. Oprea rent richting de bal. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Villarreal rent richting de bal. Agrati onderschept slim de pass. Dąbiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dąbiewicz krijgt een gele kaart.

31e minuut.
La Torre rent richting de bal. Estrada onderschept slim de pass. Estrada geeft de bal voor. Bartolomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolomé haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Meli bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada is nu in balbezit. La Torre onderschept slim de pass. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Estrada rent richting de bal. Estrada passt de bal met de wreef. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Valdivia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raya2 FC - FC persa 1:4

42e minuut.
La Torre rent richting de bal. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea probeert naar een medespeler te passen. Bartolomé rent richting de bal. Bartolomé haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raya2 FC 73%, FC persa 27%.
Raya2 FC - FC persa 1:4

46e minuut.
Veira is nu in balbezit. Veira probeert naar een medespeler te passen. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Raya2 FC - FC persa 1:5

48e minuut.
Stan is nu in balbezit. Aeschbacher is nu in balbezit. Aeschbacher passt de bal zonder na te denken. Bartolomé rent richting de bal. Bartolomé schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Trafalgar geeft de bal voor. La Torre is nu in balbezit. Veira met een sublieme pass. Oprea rent richting de bal. Oprea schiet op doel. Valdivia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raya2 FC - FC persa 1:6

61e minuut.
Aeschbacher met een sublieme pass. Oprea is nu in balbezit. Oprea passt de bal in één keer door. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bartolomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan rent richting de bal. Stan passt de bal in één keer door. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bartolomé kopt de bal weg. Vilas-Boas controleert de bal met de borst. Oprea is nu in balbezit. Oprea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raya2 FC - FC persa 1:7

64e minuut.
Veira probeert naar een medespeler te passen. Oprea rent richting de bal. Oprea probeert naar een medespeler te passen. Bartolomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolomé draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Estrada met een sublieme pass. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raya2 FC - FC persa 1:8

69e minuut.
Veira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estrada geeft de bal voor. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolomé is nu in balbezit. Bartolomé haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Bouton rent richting de bal. Bouton passt de bal in één keer door. Aeschbacher speelt de bal door. Oprea heeft problemen om de bal te vangen. Oprea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raya2 FC - FC persa 1:9

75e minuut.
Oprea heeft problemen om de bal te vangen. Oprea speelt de bal door. Bartolomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolomé haalt uit met een fantastische trap. Valdivia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Dąbiewicz de bal. Dąbiewicz met een sublieme pass. Bouton is nu in balbezit. Angulo verovert de bal door een tackle van achteren. Angulo haalt uit met een fantastische trap. Gómez bokst de bal weg. Bouton probeert naar een medespeler te passen. Bartolomé is nu in balbezit. Bartolomé speelt de bal door. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Morales controleert de bal met de borst. Bartolomé rent richting de bal. Bartolomé passt de bal zonder na te denken. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Aeschbacher speelt de bal door. Klungelig pakt Bartolomé de bal. Bartolomé haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vilas-Boas de bal onder controle te krijgen. Oprea rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Stan rent richting de bal. Aeschbacher verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ... Vilas-Boas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Aeschbacher passt de bal met de wreef. Escobar is nu in balbezit. Met opzet legt Oprea zijn tegenspeler op de grond. Oprea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raya2 FC 83%, FC persa 17%.
Raya2 FC - FC persa 1:9