Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAQUIN Feyenoord R
Tof532 Tactiek 5-3-2 abierta
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
48.8 gemiddelde waardering 47.7
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Lefkowicz kopt de bal weg. Viira heeft problemen om de bal te vangen. Viira speelt de bal door. Dziaduszko rent richting de bal. Dziaduszko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Lustigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustigh geeft een hoge lob. Rragami is nu in balbezit. Rragami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LAQUIN - Feyenoord R 0:1

22e minuut.
Farías probeert naar een medespeler te passen. Capria bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami verovert de bal door een tackle van achteren. Rragami schiet op doel. Berry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LAQUIN - Feyenoord R 0:2

34e minuut.
Tyszkiewicz kopt de bal weg. Isaković geeft de bal voor. Rragami is nu in balbezit. Rragami draait met de bal, schiet en ... Berry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAQUIN - Feyenoord R 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAQUIN 72%, Feyenoord R 28%.
LAQUIN - Feyenoord R 0:3

58e minuut.
Farías passt de bal in één keer door. Viira is nu in balbezit. Viira passt de bal met de wreef. Dziaduszko is nu in balbezit. Dziaduszko draait met de bal, schiet en ... Berry bokst de bal weg.

61e minuut.
Viira speelt de bal door. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz met een sublieme pass. Rragami is nu in balbezit. Rragami haalt uit met een fantastische trap. Berry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Pedalada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedalada geeft de bal voor. Luna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rragami rent richting de bal. Rragami draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Viira geeft de bal voor. Rragami rent richting de bal. Necula onderschept slim de pass. Lefkowicz onderschept slim de pass. Lefkowicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lixăndroiu geeft de bal voor. Viira is nu in balbezit. Viira geeft een lange en hoge pass. Rragami rent richting de bal. Rragami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LAQUIN - Feyenoord R 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAQUIN 75%, Feyenoord R 25%.
LAQUIN - Feyenoord R 0:4