Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meraki Reyna Team
YOMANDOAQUI Tactiek 532
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
40 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 27.5
zeer goed Schieten zwak
solide Passen matig
goed Verdedigen zwak


4e minuut.
Lamminmäki met de inworp. De la Torre is nu in balbezit. De la Torre geeft een hoge lob. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
De la Torre geeft een lange en hoge pass. Gros rent richting de bal. Schivo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Schivo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

8e minuut.
Vreća rent richting de bal. Vreća geeft een lange en hoge pass. Gros kopt de bal weg. Fronczewski is nu in balbezit. Fronczewski schiet op doel. Escobedo bokst de bal weg.

15e minuut.
Pazura is nu in balbezit. Pazura geeft de bal voor. Riestra controleert de bal met de borst. Gros is nu in balbezit. Gros haalt uit met een fantastische trap. Escobedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Reyna Team 1:0

16e minuut.
Riestra geeft de bal voor. Vreća is nu in balbezit. Vreća geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gros de bal. Gros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Reyna Team 2:0

23e minuut.
Pazura kopt de bal weg. Wawrzyńczok probeert de bal met de borst te controleren. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Reyna Team 2:1

25e minuut.
De la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Torre geeft de bal voor. Gros kan de bal niet met de borst controleren. Gros haalt uit met een fantastische trap. Escobedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Reyna Team 3:1

28e minuut.
De la Torre verovert de bal door een tackle van achteren. De la Torre passt de bal met de wreef. Gros rent richting de bal. Gros haalt uit met een fantastische trap. Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pazura is nu in balbezit. Beltrán begaat een overtreding. Pazura raakt geblesseerd tijdens het duel. Zamorano met een snel genomen vrije trap. Daar is Fronczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fronczewski haalt uit met een fantastische trap. Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vidrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreća onderschept slim de pass. Vreća passt de bal met de wreef. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski schiet op doel. Escobedo bokst de bal weg.

33e minuut.
Wawrzyńczok is nu in balbezit. Wawrzyńczok passt de bal zonder na te denken. Gros rent richting de bal. Gros draait met de bal, schiet en ... Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Reyna Team 4:1

34e minuut.
Ponce met een sublieme pass. Lamminmäki rent richting de bal. Gros onderschept slim de pass. Gros schiet op doel. Escobedo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Reyna Team 5:1

37e minuut.
Zamorano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamorano geeft de bal voor. Gros is nu in balbezit. Gros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pazura passt de bal zonder na te denken. Riestra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros verovert de bal door een tackle van achteren. Gros draait met de bal, schiet en ... Escobedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Reyna Team 6:1

44e minuut.
Vidrio met een sublieme pass. Riestra is nu in balbezit. Gros onderschept slim de pass. Gros draait met de bal, schiet en ... Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Reyna Team 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meraki 24%, Reyna Team 76%.
Meraki - Reyna Team 7:1

50e minuut.
Escobedo speelt de bal door. Vidrio heeft problemen om de bal te vangen. Vreća geeft een hoge lob. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Vreća probeert naar een medespeler te passen. Ciapulewicz is nu in balbezit. Ciapulewicz geeft de bal voor. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Vreća is nu in balbezit. Vreća passt de bal met de wreef. Gros heeft problemen om de bal te vangen. Gros met een sublieme pass. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Reyna Team 8:1

56e minuut.
Gros met een sublieme pass. Fronczewski is nu in balbezit. Vidrio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vidrio krijgt een gele kaart. Fronczewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Vreća zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fronczewski krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Riestra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Reyna Team 9:1

57e minuut.
Vreća met een sublieme pass. Pazura geeft de bal voor. Daar is Gros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gros draait met de bal, schiet en ... Riestra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vreća geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fronczewski krijgt zijn hoofd ertegen. Gros is nu in balbezit. Gros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Fronczewski is nu in balbezit. Fronczewski schiet op doel. Escobedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Reyna Team 10:1

59e minuut.
Fronczewski onderschept slim de pass. Vidrio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fronczewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De la Torre zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fronczewski is nu in balbezit. Fronczewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Medina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vreća met een snelle inworp. De la Torre is nu in balbezit. De la Torre geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Reyna Team 11:1

62e minuut.
De la Torre verovert de bal door een tackle van achteren. De la Torre passt de bal met de wreef. Gros is nu in balbezit. Gros draait met de bal, schiet en ... Escobedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Reyna Team 12:1

65e minuut.
Pazura rent richting de bal. Pazura probeert naar een medespeler te passen. Gros rent richting de bal. Gros haalt uit met een fantastische trap. Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Reyna Team 13:1

68e minuut.
Blanco met een sublieme pass. Gros rent richting de bal. Gros probeert naar een medespeler te passen. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski haalt uit met een fantastische trap. Escobedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina geeft een hoge lob. Correa kopt de bal weg. Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Canalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Zamorano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamorano geeft een hoge lob. Gros rent richting de bal. Gros heeft problemen om de bal te vangen. Gros haalt uit met een fantastische trap. Escobedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Pazura rent richting de bal. Pazura passt de bal in één keer door. Gros is nu in balbezit. Gros draait met de bal, schiet en ... Escobedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Reyna Team 14:1

81e minuut.
Pazura speelt de bal door. Lamminmäki is nu in balbezit. Lamminmäki passt de bal zonder na te denken. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski haalt uit met een fantastische trap. Escobedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gros rent richting de bal. Gros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Reyna Team 15:1

84e minuut.
Zamorano met een sublieme pass. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros passt de bal in één keer door. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Reyna Team 16:1

86e minuut.
Vreća met een sublieme pass. De la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Torre passt de bal met de wreef. Gros is nu in balbezit. Gros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Reyna Team 17:1

87e minuut.
Vreća geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fronczewski stond buitenspel. Escobedo neemt vlug de vrije trap. Gros is nu in balbezit. Gros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meraki - Reyna Team 18:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meraki 29%, Reyna Team 71%.
Meraki - Reyna Team 18:1