Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reyna Team Meraki
532 Tactiek YOMANDOAQUI
47% Balbezit 53%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
26.9 gemiddelde waardering 43.3
slecht Schieten goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Pazura rent richting de bal. Pazura met een sublieme pass. Medina is nu in balbezit. Carmellato verovert de bal door een tackle van achteren. Carmellato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
De la Torre verovert de bal door een tackle van achteren. De la Torre geeft een hoge lob. Carmellato rent richting de bal. Carmellato draait met de bal, schiet en ... Escobedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Meraki 0:1

8e minuut.
Beltrán rent richting de bal. Roztoczański onderschept slim de pass. Roztoczański geeft een hoge lob. Carmellato is nu in balbezit. Carmellato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pazura passt de bal in één keer door. Vreća probeert naar een medespeler te passen. Carmellato probeert naar een medespeler te passen. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Medina geeft een lange en hoge pass. Vreća rent richting de bal. Vreća geeft de bal voor. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Medina de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vreća geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gros springt en kopt de bal. Paal! Escobedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Meraki 0:2

23e minuut.
De la Torre rent richting de bal. De la Torre speelt de bal door. Gros is nu in balbezit. Gros draait met de bal, schiet en ... Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Meraki 0:3

25e minuut.
Eftene geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pazura met een snelle inworp. De la Torre rent richting de bal. De la Torre geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gros passt de bal in één keer door. Pazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazura met een sublieme pass. Gros is nu in balbezit. Gros schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
De la Torre onderschept slim de pass. De la Torre probeert naar een medespeler te passen. Gros rent richting de bal. Gros haalt uit met een fantastische trap. Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Meraki 0:4

31e minuut.
Vreća zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De la Torre geeft de bal voor. Klungelig pakt Eftene de bal. Gros is nu in balbezit. Gros draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Meraki 0:5

38e minuut.
Marwood zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Torre geeft een lange en hoge pass. Gros rent richting de bal. Gros haalt uit met een fantastische trap. Escobedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Zúñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreća verovert de bal door een tackle van achteren. Vreća passt de bal zonder na te denken. Carmellato is nu in balbezit. Carmellato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Vidrio passt de bal in één keer door. Zúñiga rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vreća met een snelle inworp. De la Torre speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Eftene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gros rent richting de bal. Daar is Gros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gros haalt uit met een fantastische trap. Escobedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Meraki 0:6

44e minuut.
Beltrán met een sublieme pass. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa geeft een hoge lob. Beltrán is nu in balbezit. Beltrán draait met de bal, schiet en ... Canan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyna Team 78%, Meraki 22%.
Reyna Team - Meraki 0:6

47e minuut.
Lamminmäki is nu in balbezit. De la Torre verovert de bal door een tackle van achteren. De la Torre met een sublieme pass. Gros heeft problemen om de bal te vangen. Gros draait met de bal, schiet en ... Escobedo bokst de bal weg.

48e minuut.
Vreća verovert de bal door een tackle van achteren. Vreća passt de bal in één keer door. Gros rent richting de bal. Gros draait met de bal, schiet en ... Escobedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Meraki 0:7

55e minuut.
De la Torre geeft een lange en hoge pass. Riestra heeft problemen om de bal te vangen. Gros rent richting de bal. Gros haalt uit met een fantastische trap. Escobedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Meraki 0:8

61e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapulewicz rent richting de bal. Ciapulewicz met een sublieme pass. Wawrzyńczok geeft een hoge lob. Gros rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vreća neemt de hoekschop. Gros probeert de bal met de borst te controleren. Gros schiet op doel. Escobedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Medina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vreća zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De la Torre is nu in balbezit. De la Torre geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vreća geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vidrio de bal. De la Torre met een sublieme pass. Gros is nu in balbezit. Gros geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De la Torre geeft een hoge lob. Gros rent richting de bal. Riestra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gros raakt geblesseerd tijdens het duel. Carmellato neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pazura probeert naar een medespeler te passen. De la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Torre passt de bal zonder na te denken. Gros rent richting de bal. Gros haalt uit met een fantastische trap. Escobedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyna Team - Meraki 0:9

84e minuut.
Gros passt de bal in één keer door. Carmellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros rent richting de bal. Gros draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Marwood probeert naar een medespeler te passen. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blanco krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Lamminmäki heeft problemen om de bal te vangen. Pazura is nu in balbezit. Pazura met een sublieme pass. Carmellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmellato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyna Team 78%, Meraki 22%.
Reyna Team - Meraki 0:9