Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Riestra FC Coreanos
433C Tactiek sushi
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 5
40.4 gemiddelde waardering 36
adequate Schieten average
solid Passen average
adequate Verdedigen adequate


8e minuut.
Jorović probeert naar een medespeler te passen. Quinhones is nu in balbezit. Quinhones passt de bal in één keer door. Moralès bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralès draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ruiz kopt de bal weg. Daar is Tustanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tustanowski speelt de bal door. Topan rent richting de bal. Topan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Tustanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moralès rent richting de bal. De la Costa is nu in balbezit. Moralès verovert de bal door een tackle van achteren. Moralès haalt uit met een fantastische trap. Nørby bokst de bal weg. Cuzino is nu in balbezit. Cuzino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Riestra FC - Coreanos 0:1

34e minuut.
Quinhones met de inworp. Daar is Drewniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drewniak met een sublieme pass. Quinhones heeft problemen om de bal te vangen. Quinhones geeft een lange en hoge pass. Bolaños probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Topan rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Topan is nu in balbezit. Topan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Riestra FC - Coreanos 1:1

39e minuut.
Tustanowski heeft problemen om de bal te vangen. Suárez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tustanowski. Tustanowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riestra FC 53%, Coreanos 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Riestra FC - Coreanos 1:1

46e minuut.
Epuraş komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Brzostowski geeft de bal voor. Quinhones bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinhones passt de bal in één keer door. Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tustanowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kozalak komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Bolaños niet meer kan verder spelen. Ferreira komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Valadez passt de bal zonder na te denken. Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadez speelt de bal door. Epuraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Epuraş draait met de bal, schiet en ... Ferreira bokst de bal weg. Topan rent richting de bal. Topan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bianga geeft de bal voor. Inworp. Drewniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quinhones rent richting de bal. Quinhones geeft een hoge lob. Ferreira bokst de bal weg.

77e minuut.
Cuzino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saldaña komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Coelo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavrilescu met de inworp. Daar is Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gavrilescu onderschept slim de pass. Gavrilescu passt de bal zonder na te denken. Suárez rent richting de bal. Saldaña rent richting de bal. Saldaña haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riestra FC 47%, Coreanos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Riestra FC - Coreanos 1:1