Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RaptorsMx Coreanos
4-3-3 Normal Tactiek sushi
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 37.3
slecht Schieten goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Cuzino met een sublieme pass. Stafik is nu in balbezit. Stafik speelt de bal door. Villazón is nu in balbezit. Villazón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Trafalgar trapt de bal weg van het doel. Gavrilescu kopt de bal weg. Carrasco kan de bal niet met de borst controleren. Moralès is nu in balbezit. Moralès schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Cuzino rent richting de bal. Cuzino met een sublieme pass. Peeper rent richting de bal. Peeper schiet op doel. Del Campo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moralès is nu in balbezit. Moralès schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Toledano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilescu geeft een lange en hoge pass. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RaptorsMx - Coreanos 0:1

24e minuut.
Daar is Bianga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu passt de bal zonder na te denken. Moralès is nu in balbezit. Moralès draait met de bal, schiet en ... Del Campo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Cuzino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RaptorsMx - Coreanos 0:2

27e minuut.
Carrasco kan de bal niet met de borst controleren. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco rent richting de bal. Cuzino verovert de bal door een tackle van achteren. Cuzino geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Begines de bal. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu passt de bal in één keer door. Moralès rent richting de bal. Moralès draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Moralès bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralès speelt de bal door. Peeper is nu in balbezit. Peeper schiet op doel. Na een snelle pass probeert Carrasco de bal onder controle te krijgen. Del Campo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Cuzino de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RaptorsMx - Coreanos 0:3

34e minuut.
Gavrilescu geeft de bal voor. Cuzino rent richting de bal. Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Peeper verovert de bal door een tackle van achteren. Peeper draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu passt de bal met de wreef. Peeper heeft problemen om de bal te vangen. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Del Campo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RaptorsMx - Coreanos 0:4

39e minuut.
Doeltrap. Del Campo trapt de bal weg van het doel. Gavrilescu kopt de bal weg. Peeper is nu in balbezit. Peeper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RaptorsMx - Coreanos 0:5

40e minuut.
Peeper verovert de bal door een tackle van achteren. Moralès bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralès passt de bal zonder na te denken. Peeper rent richting de bal. Peeper draait met de bal, schiet en ... Del Campo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RaptorsMx - Coreanos 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RaptorsMx 78%, Coreanos 22%.
RaptorsMx - Coreanos 0:6

51e minuut.
Begines kan de bal niet met de borst controleren. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu passt de bal in één keer door. Moralès is nu in balbezit. Moralès geeft een hoge lob. Del Campo bokst de bal weg. Peeper bereikt de bal nog maar net als eerste. Peeper schiet op doel. Del Campo bokst de bal weg.

53e minuut.
Gavrilescu heeft problemen om de bal te vangen. Brzostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu met een sublieme pass. Moralès is nu in balbezit. Moralès draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Carrasco rent richting de bal. Peeper bereikt de bal nog maar net als eerste. Peeper passt de bal zonder na te denken. Cuzino rent richting de bal. Cuzino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gancedo passt de bal met de wreef. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino verovert de bal door een tackle van achteren. Cuzino draait met de bal, schiet en ... Del Campo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Del Campo met een sublieme pass. Obledo geeft een lange en hoge pass. Yang is nu in balbezit. Villazón onderschept slim de pass. Villazón haalt uit met een fantastische trap. Bolaños bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RaptorsMx - Coreanos 1:6

69e minuut.
Gavrilescu speelt de bal door. Moralès is nu in balbezit. Moralès haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Trafalgar de bal onder controle te krijgen. Del Campo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralès bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralès geeft een hoge lob. Peeper rent richting de bal. Peeper haalt uit met een fantastische trap. Del Campo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Palacios passt de bal in één keer door. Suárez is nu in balbezit. Suárez passt de bal zonder na te denken. Peeper is nu in balbezit. Peeper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Del Campo trapt de bal weg. Suárez kopt de bal weg. Peeper heeft problemen om de bal te vangen. Peeper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gavrilescu speelt de bal door. Moralès heeft problemen om de bal te vangen. Carrasco is nu in balbezit. Peeper rent richting de bal. Peeper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RaptorsMx 78%, Coreanos 22%.
RaptorsMx - Coreanos 1:6