Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Germania FV FC PIRATAS
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Sol probeert naar een medespeler te passen. Meza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García. Meza raakt geblesseerd tijdens het duel. Pardo komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Ramos de bal. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García passt de bal met de wreef. Sedano rent richting de bal. Sedano schiet op doel. Jáuregui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Torrado rent richting de bal. Orozco verovert de bal door een tackle van achteren. Orozco probeert naar een medespeler te passen. Sedano is nu in balbezit. Sedano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
García rent richting de bal. García geeft een lange en hoge pass. Valdéz probeert naar een medespeler te passen. Sedano heeft problemen om de bal te vangen. Sedano draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Oteo geeft een lange en hoge pass. Orozco met een sublieme pass. Klungelig pakt Sedano de bal. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jáuregui met een harde bal richting middenveld. Fierro kopt de bal weg. Santana is nu in balbezit. Sedano verovert de bal door een tackle van achteren. Sedano draait met de bal, schiet en ... Jáuregui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Aceval geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orozco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramos rent richting de bal. Ramos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germania FV 28%, FC PIRATAS 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Germania FV - FC PIRATAS 0:0

50e minuut.
Lezama geeft een hoge lob. Orozco is nu in balbezit. Orozco speelt de bal door. Ramos is nu in balbezit. Ramos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ramos passt de bal in één keer door. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro probeert naar een medespeler te passen. Sedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo is nu in balbezit. Meza is nu in balbezit. Meza haalt uit met een fantastische trap. Carranza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germania FV - FC PIRATAS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germania FV 48%, FC PIRATAS 52%.
Germania FV - FC PIRATAS 0:1