Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. ANGELS Guacamole
Camión Tactiek Totopos
61% Balbezit 39%
32% Spel op eigen helft 68%
10 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 25.3
solide Schieten slecht
solide Passen slecht
solide Verdedigen redelijk


34e minuut.
Kightly is nu in balbezit. Kightly passt de bal met de wreef. Garbatzky is nu in balbezit. Garbatzky geeft een hoge lob. Fumagalli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kightly speelt de bal door. Arrotino speelt de bal door. Klungelig pakt Fumagalli de bal. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. ANGELS 36%, Guacamole 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. ANGELS - Guacamole 0:0

54e minuut.
Garbatzky is nu in balbezit. Garbatzky geeft een hoge lob. Lapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli verovert de bal door een tackle van achteren. Fumagalli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Arrotino heeft problemen om de bal te vangen. Veropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Veropoulos speelt de bal door. Kightly rent richting de bal. Kightly geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Garbatzky is nu in balbezit. Garbatzky geeft een hoge lob. Daar is Dziambel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. ANGELS 29%, Guacamole 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. ANGELS - Guacamole 0:0