Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Monterrey Scrap United FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten weak
poor Passen weak
average Verdedigen weak


5e minuut.
Solano met een snelle inworp. Rangel is nu in balbezit. Rangel passt de bal met de wreef. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ... Gudiño bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Scrap United FC 1:0

13e minuut.
Rangel geeft een hoge lob. Daar is Briseño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón onderschept slim de pass. Chacón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rangel geeft de bal voor. Soler probeert de bal aan de voet te houden. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón is nu in balbezit. Chacón draait met de bal, schiet en ... Gudiño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Briseño bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco passt de bal met de wreef. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Del Olmo passt de bal zonder na te denken. Vidales bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hurtado krijgt een gele kaart. Vidales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Del Olmo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ugalde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Monterrey - Scrap United FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Monterrey 36%, Scrap United FC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Monterrey - Scrap United FC 1:1

46e minuut.
Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana passt de bal met de wreef. Gancedo rent richting de bal. Chacón verovert de bal door een tackle van achteren. Chacón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Solano geeft een lange en hoge pass. Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellanos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castellanos krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana rent richting de bal. Santana probeert naar een medespeler te passen. Chacón is nu in balbezit. Chacón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Monterrey 47%, Scrap United FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Monterrey - Scrap United FC 1:1