Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hakai FC Pelusa FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Vidrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidrio speelt de bal door. Esparza is nu in balbezit. Vidrio is nu in balbezit. Vidrio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mejía passt de bal in één keer door. Tinajero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinajero geeft een lange en hoge pass. Vidrio rent richting de bal. Vidrio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Vela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sánchez komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Tavares rent richting de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramírez krijgt een gele kaart. Valencia raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramírez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sancho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tavares rent richting de bal. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hakai FC - Pelusa FC 1:0

29e minuut.
Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapia verovert de bal door een tackle van achteren. Tapia speelt de bal door. Vidrio rent richting de bal. Vidrio draait met de bal, schiet en ... Millán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Barragán verovert de bal door een tackle van achteren. Román is nu in balbezit. Tapia probeert naar een medespeler te passen. Vidrio is nu in balbezit. Vidrio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Ramírez de bal onder controle te krijgen. Vidrio verovert de bal door een tackle van achteren. Vidrio probeert naar een medespeler te passen. Vidrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidrio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hakai FC 53%, Pelusa FC 47%.
Hakai FC - Pelusa FC 1:0

47e minuut.
Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapia onderschept slim de pass. Tapia haalt uit met een fantastische trap. Millán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Sánchez met een sublieme pass. Valencia rent richting de bal. Vidrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia rent richting de bal. Valencia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Barragán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Tapia de bal. Tapia geeft een hoge lob. Vidrio maakt een snoekduik en kopt de bal. Millán probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Tapia onderschept slim de pass. Vidrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapia is nu in balbezit. Tapia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hakai FC - Pelusa FC 1:1

87e minuut.
Esparza rent richting de bal. Garcés rent richting de bal. Tinajero speelt de bal door. Vidrio rent richting de bal. Vidrio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hakai FC 56%, Pelusa FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hakai FC - Pelusa FC 1:1