Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Barça Club de Fútbol Aztecas de Mexico
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez met een sublieme pass. Orrantia is nu in balbezit. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Neruda passt de bal zonder na te denken. Daar is Cruzalta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruzalta speelt de bal door. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano speelt de bal door. Velasco rent richting de bal. Velasco schiet op doel. Ortegón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Barça Club de Fútbol - Aztecas de Mexico 1:0

10e minuut.
Daar is Saavedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orrantia speelt de bal door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Valadez de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Velasco de bal onder controle te krijgen. Oliveira is nu in balbezit. Orrantia rent richting de bal. Orrantia draait met de bal, schiet en ... Oliveira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ortegón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Barça Club de Fútbol - Aztecas de Mexico 2:0

22e minuut.
Cardozo is nu in balbezit. Norasco maakt een afschuwelijke overtreding. Cardozo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cardozo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gallego is nu in balbezit. Gallego geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Oliveira de bal. Orrantia bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco rent richting de bal. Velasco schiet op doel. Ortegón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Barça Club de Fútbol - Aztecas de Mexico 3:0

45e minuut.
Valadez probeert naar een medespeler te passen. Orrantia is nu in balbezit. Orrantia passt de bal met de wreef. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Barça Club de Fútbol 40%, Aztecas de Mexico 60%.
Real Barça Club de Fútbol - Aztecas de Mexico 3:0

49e minuut.
Palomino met een sublieme pass. Orrantia is nu in balbezit. Orrantia draait met de bal, schiet en ... Valadez probeert de bal aan de voet te houden. Ortegón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Barça Club de Fútbol - Aztecas de Mexico 4:0

50e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo speelt de bal door. Velasco rent richting de bal. Orrantia is nu in balbezit. Orrantia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Barça Club de Fútbol - Aztecas de Mexico 5:0

52e minuut.
Inworp. Soto met een snelle inworp. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrantia verovert de bal door een tackle van achteren. Orrantia geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Oliveira passt de bal in één keer door. Cruzalta is nu in balbezit. Cruzalta passt de bal in één keer door. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Barça Club de Fútbol - Aztecas de Mexico 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Barça Club de Fútbol 30%, Aztecas de Mexico 70%.
Real Barça Club de Fútbol - Aztecas de Mexico 6:0