Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hakai FC Coyotes fc kings
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Garay rent richting de bal. Tavares rent richting de bal. Garay is nu in balbezit. Tavares rent richting de bal. Garay is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hakai FC - Coyotes fc kings 1:0

8e minuut.
Ponce onderschept slim de pass. Ponce passt de bal in één keer door. Palmeros rent richting de bal. Palmeros schiet op doel. Fierro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hakai FC - Coyotes fc kings 1:1

10e minuut.
Alonso heeft problemen om de bal te vangen. Palmeros is nu in balbezit. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros onderschept slim de pass. Palmeros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Moreno geeft de bal voor. Alonso probeert de bal aan de voet te houden. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros draait met de bal, schiet en ... Fierro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Bernal rent richting de bal. Bernal probeert naar een medespeler te passen. Tavares is nu in balbezit. Tavares schiet op doel. Aldaco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hakai FC - Coyotes fc kings 2:1

33e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tavares roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tavares kan niet meer verder spelen. Valencia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hakai FC 49%, Coyotes fc kings 51%.
Hakai FC - Coyotes fc kings 2:1

48e minuut.
Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena is nu in balbezit. Camarena met een sublieme pass. Daar is Palmeros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmeros schiet op doel. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Camarena passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ponce de bal. Esparza geeft een lange en hoge pass. Valencia probeert de bal met de borst te controleren. Valencia draait met de bal, schiet en ... Aldaco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hakai FC - Coyotes fc kings 3:1

55e minuut.
Vela onderschept slim de pass. Vela passt de bal zonder na te denken. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia kan de bal niet met de borst controleren. Valencia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Ponce geeft een hoge lob. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
Collazo is nu in balbezit. Garay verovert de bal door een tackle van achteren. Garay geeft de bal voor. Valencia rent richting de bal. Valencia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Vela kopt de bal weg. Camarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena passt de bal in één keer door. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hakai FC - Coyotes fc kings 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hakai FC 57%, Coyotes fc kings 43%.
Hakai FC - Coyotes fc kings 3:2