Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Milan Tizayuca Valparaíso AC
Normal Tactiek 424
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 24.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Salcedo rent richting de bal. Guadarrama verovert de bal door een tackle van achteren. Guadarrama speelt de bal door. Andrade rent richting de bal. Andrade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ortega rent richting de bal. Guillén onderschept slim de pass. Guillén passt de bal met de wreef. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Albarrán geeft een hoge lob. Ortega is nu in balbezit. Ortega passt de bal met de wreef. Promessa rent richting de bal. Promessa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Guillén rent richting de bal. Promessa verovert de bal door een tackle van achteren. Guillén maakt een afschuwelijke overtreding. Guillén krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Oliveira met de inworp. Klungelig pakt Ortega de bal. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Inworp. Oliveira met een snelle inworp. Máñez is nu in balbezit. Ortega onderschept slim de pass. Ortega geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Oliveira geeft een hoge lob. Ramírez kopt de bal weg. Daar is Máñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo rent richting de bal. Salcedo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Milan Tizayuca 68%, Valparaíso AC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C Milan Tizayuca - Valparaíso AC 0:0

47e minuut.
García heeft problemen om de bal te vangen. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo probeert naar een medespeler te passen. Ortega rent richting de bal. Ortega schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Casados met een sublieme pass. Ortega rent richting de bal. Ortega passt de bal in één keer door. Promessa rent richting de bal. Promessa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Paz is nu in balbezit. Ortega tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ortega krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Máñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega is nu in balbezit. Ortega passt de bal zonder na te denken. Promessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Promessa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Salas geeft een lange en hoge pass. Inworp. García zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guadarrama kan de bal niet met de borst controleren. Guadarrama geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ortega passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Guillén de bal. Guillén speelt de bal door. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rosales geeft een hoge lob. Inworp. González zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliveira rent richting de bal. Oliveira geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Milan Tizayuca 50%, Valparaíso AC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C Milan Tizayuca - Valparaíso AC 0:0