Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chickens Escuadrón suicida
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


11e minuut.
De la Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Vega geeft een lange en hoge pass. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Sifuentes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Prieto rent richting de bal. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Garrido met een sublieme pass. Cuesta rent richting de bal. Cuesta speelt de bal door. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De la Vega kopt de bal weg. Araujo is nu in balbezit. Sifuentes onderschept slim de pass. Sifuentes draait met de bal, schiet en ... Padrón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Briseño probeert naar een medespeler te passen. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gutiérrez. Varela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Briseño komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chickens 46%, Escuadrón suicida 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Chickens - Escuadrón suicida 0:0

47e minuut.
De la Vega kopt de bal weg. Garrido rent richting de bal. Garrido probeert naar een medespeler te passen. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cabañas is nu in balbezit. Cabañas geeft de bal voor. Guadarrama probeert de bal aan de voet te houden. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chickens 59%, Escuadrón suicida 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Chickens - Escuadrón suicida 0:0