Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bravos Athletic Teapayork
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Méndez probeert de bal met de borst te controleren. Romero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Méndez. Romero raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

4e minuut.
Reyes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alves is nu in balbezit. Alves geeft een hoge lob. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Toxqui trapt de bal weg van het doel. Fonseca kopt de bal weg. Gallaga probeert de bal aan de voet te houden. Fulgencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulgencio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Inworp. Mora met de inworp. Alves geeft een hoge lob. Romero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Athletic - Teapayork 0:1

25e minuut.
Reyes rent richting de bal. Herrera begaat een overtreding. Reyes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reyes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Romero probeert de bal met de borst te controleren. Maduro bokst de bal weg.

26e minuut.
Borja rent richting de bal. Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez rent richting de bal. Mora onderschept slim de pass. Mora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Athletic - Teapayork 0:2

38e minuut.
Fulgencio rent richting de bal. Maduro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fulgencio. Maduro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Reyes is nu in balbezit. Reyes geeft de bal voor. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero schiet op doel. Maduro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Athletic - Teapayork 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Athletic 54%, Teapayork 46%.
Bravos Athletic - Teapayork 0:3

49e minuut.
Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osorio. Osorio krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Toxqui geeft een lange en hoge pass. Inworp. Reyes met de inworp. Alves rent richting de bal. Alves geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Ortíz de bal. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui geeft een lange en hoge pass. Alves rent richting de bal. Alves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Alves met een sublieme pass. Romero heeft problemen om de bal te vangen. Toxqui onderschept slim de pass. Alves is nu in balbezit. Alves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Athletic 56%, Teapayork 44%.
Bravos Athletic - Teapayork 0:3