Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bravos Athletic Atlas Gdl
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Núñez met een sublieme pass. Inworp. Méndez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Athletic - Atlas Gdl 1:0

8e minuut.
Fulgencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca passt de bal in één keer door. Fulgencio rent richting de bal. Fulgencio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Padilla probeert de bal aan de voet te houden. Del Campo is nu in balbezit. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Campo onderschept slim de pass. Del Campo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bravos Athletic - Atlas Gdl 1:1

13e minuut.
Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Godínez de bal onder controle te krijgen. Fulgencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulgencio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez onderschept slim de pass. Meléndez probeert naar een medespeler te passen. Del Campo rent richting de bal. Del Campo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Parraguéz onderschept slim de pass. Méndez is nu in balbezit. Parraguéz rent richting de bal. Del Campo is nu in balbezit. Del Campo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Chacón rent richting de bal. Fonseca rent richting de bal. Fonseca met een sublieme pass. Fulgencio is nu in balbezit. Fulgencio schiet op doel. Zavala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Del Campo verovert de bal door een tackle van achteren. Toxqui rent richting de bal. Del Campo onderschept slim de pass. Del Campo draait met de bal, schiet en ... Maduro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Núñez rent richting de bal. Núñez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Méndez met een snelle inworp. Osorio geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fulgencio rent richting de bal. Fulgencio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Athletic - Atlas Gdl 2:1

33e minuut.
Del Campo probeert naar een medespeler te passen. Parraguéz heeft problemen om de bal te vangen. Fulgencio is nu in balbezit. Fulgencio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Núñez controleert de bal met de borst. Zavala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Fregoso met een sublieme pass. Delgado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chacón. Chacón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Athletic 48%, Atlas Gdl 52%.
Bravos Athletic - Atlas Gdl 2:1

53e minuut.
Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo speelt de bal door. Daar is Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Campo onderschept slim de pass. Del Campo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bravos Athletic - Atlas Gdl 2:2

63e minuut.
Méndez probeert de bal aan de voet te houden. Del Campo rent richting de bal. Méndez maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Méndez naar de kleedkamers voor een vroege douche. Del Campo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Del Campo kan niet meer verder spelen. Vallarta komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Fulgencio verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca is nu in balbezit. Fulgencio is nu in balbezit. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Athletic - Atlas Gdl 3:2

70e minuut.
Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez onderschept slim de pass. Meléndez passt de bal met de wreef. Vallarta rent richting de bal. Vallarta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Briseño rent richting de bal. Briseño schiet op doel. Maduro bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Briseño neemt de hoekschop. Klungelig pakt Vallarta de bal. Maduro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Athletic 55%, Atlas Gdl 45%.
Bravos Athletic - Atlas Gdl 3:2