Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Keo Chalchis FC
343 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo onderschept slim de pass. Pardo geeft een lange en hoge pass. Gancedo is nu in balbezit. Gancedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Medina onderschept slim de pass. Gancedo is nu in balbezit. Gancedo speelt de bal door. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Godínez speelt de bal door. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal zonder na te denken. Beltrán is nu in balbezit. Beltrán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Molina zal de hoekschop nemen. Fierro heeft problemen om de bal te vangen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Keo - Chalchis FC 1:0

25e minuut.
Cabañas is nu in balbezit. Gancedo is nu in balbezit. Cabañas is nu in balbezit. Gancedo rent richting de bal. Gancedo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Castro de bal onder controle te krijgen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pardo. Pardo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Keo 56%, Chalchis FC 44%.
Real Keo - Chalchis FC 1:0

60e minuut.
Olivares passt de bal in één keer door. Cabañas rent richting de bal. Cabañas passt de bal zonder na te denken. Gancedo heeft problemen om de bal te vangen. Gancedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cabañas probeert naar een medespeler te passen. Gancedo heeft problemen om de bal te vangen. Iglesias is nu in balbezit. Gancedo verovert de bal door een tackle van achteren. Gancedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Godínez is nu in balbezit. Godínez passt de bal met de wreef. Fierro heeft problemen om de bal te vangen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Keo - Chalchis FC 2:0

77e minuut.
Parraguéz rent richting de bal. Guillén begaat een overtreding. Parraguéz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Medina met een snel genomen vrije trap. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas haalt uit met een fantastische trap. Valencia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Iglesias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Keo - Chalchis FC 2:1

82e minuut.
Trotta geeft de bal voor. Inworp. Molina met de inworp. Beltrán is nu in balbezit. Beltrán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Keo - Chalchis FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Keo 46%, Chalchis FC 54%.
Real Keo - Chalchis FC 3:1