Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Independiente de Avellaneda Posadas AA
NW 52w2 ab ad Tactiek sven
53% Balbezit 47%
17% Spel op eigen helft 83%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 41.2
solid Schieten weak
solid Passen good
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Price rent richting de bal. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Price verovert de bal door een tackle van achteren. Price geeft een lange en hoge pass. Kubura maakt een snoekduik en kopt de bal. Punga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Price geeft een lange en hoge pass. Wijnhard rent richting de bal. Kubura is nu in balbezit. Kubura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - Posadas AA 1:0

19e minuut.
Laskai onderschept slim de pass. Laskai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gawryszewski de bal. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Shabanov is nu in balbezit. Ţugulea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shabanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shabanov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura haalt uit met een fantastische trap. Punga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Lezcano is nu in balbezit. Wolf verovert de bal door een tackle van achteren. Wolf geeft een hoge lob. Kubura kopt de bal weg. Klungelig pakt Gawryszewski de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wijnhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnhard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - Posadas AA 2:0

27e minuut.
Price speelt de bal door. Shabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shabanov passt de bal met de wreef. Wijnhard rent richting de bal. Wijnhard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Price passt de bal met de wreef. Wijnhard heeft problemen om de bal te vangen. Wijnhard met een sublieme pass. Kubura rent richting de bal. Kubura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Shabanov met een sublieme pass. Price met een sublieme pass. Gawryszewski rent richting de bal. Wijnhard verovert de bal door een tackle van achteren. Wijnhard schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - Posadas AA 3:0

39e minuut.
Wijnhard kopt de bal weg. Price rent richting de bal. Price geeft de bal voor. Kubura rent richting de bal. Kubura draait met de bal, schiet en ... Punga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shabanov met de inworp. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov geeft een hoge lob. Noth geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wijnhard springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independiente de Avellaneda 16%, Posadas AA 84%.
Independiente de Avellaneda - Posadas AA 3:0

50e minuut.
Klungelig pakt Shabanov de bal. Shabanov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Price, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Price geeft een hoge lob. Kubura kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kozarić verovert de bal door een tackle van achteren. Kozarić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kubura de bal. Kubura draait met de bal, schiet en ... Gawryszewski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Noth probeert naar een medespeler te passen. Shabanov is nu in balbezit. Shabanov passt de bal met de wreef. Wijnhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnhard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Wijnhard is nu in balbezit. Kubura rent richting de bal. Wijnhard rent richting de bal. Wijnhard schiet op doel. Punga probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lincoman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura verovert de bal door een tackle van achteren. Kubura probeert naar een medespeler te passen. Wijnhard rent richting de bal. Wijnhard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Inworp. Tardy komt het veld opgelopen. Rucăreanu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Lincoman geeft een hoge lob. Noth is nu in balbezit. Noth met een sublieme pass. Kubura rent richting de bal. Kubura schiet op doel. Punga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - Posadas AA 4:0

77e minuut.
Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov passt de bal met de wreef. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independiente de Avellaneda 18%, Posadas AA 82%.
Independiente de Avellaneda - Posadas AA 4:0