Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga B.03
  • Stadion: Posadas AA Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 19279
Posadas AA Independiente de Avellaneda
sven Tactiek NW 532
54% Balbezit 46%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
48.2 gemiddelde waardering 47.6
matig Schieten solide
solide Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Daleki kopt de bal weg. Szücs rent richting de bal. Price maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Price naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Montero kan de bal niet met de borst controleren. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnhard schiet op doel. Punga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadas AA - Independiente de Avellaneda 0:1

34e minuut.
Inworp. Baker komt het veld opgelopen. Cordoba komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Arzeno probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cordoba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordoba passt de bal met de wreef. Kubura heeft problemen om de bal te vangen. Kubura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Wijnhard geeft een hoge lob. Desmery speelt de bal door. Daar is Cartier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubura is nu in balbezit. Kubura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cordoba geeft de bal voor. Lincoman met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baker zal de hoekschop nemen. Kubura springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lipień bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolf onderschept slim de pass. Wolf geeft de bal voor. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Posadas AA 65%, Independiente de Avellaneda 35%.
Posadas AA - Independiente de Avellaneda 0:1

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dastarac komt het veld opgelopen. Shabanov komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Wijnhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnhard geeft een lange en hoge pass. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnhard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadas AA - Independiente de Avellaneda 0:2

89e minuut.
Kubura kopt de bal weg. Wijnhard heeft problemen om de bal te vangen. Kubura is nu in balbezit. Kubura haalt uit met een fantastische trap. Punga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadas AA - Independiente de Avellaneda 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Posadas AA 67%, Independiente de Avellaneda 33%.
Posadas AA - Independiente de Avellaneda 0:3