Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga B.03
  • Stadion: El Aguantadero
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 35354
Perdón Futbol Juventud de Bernal
Auto Mate Tactiek 5 3 1 2
56% Balbezit 44%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
59.5 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Daar is Garay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garay met een sublieme pass. Villamil speelt de bal door. Banov is nu in balbezit. Banov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Garay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goux komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Buscalia onderschept slim de pass. Buscalia speelt de bal door. Villamil is nu in balbezit. Villamil geeft een hoge lob. Banov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Buscalia geeft een hoge lob. Banov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa Carneiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Banov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Banov kan niet meer verder spelen. Mordak komt het veld opgelopen. Mordak neemt de penalty, wat een uithaal! Cardoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdón Futbol - Juventud de Bernal 1:0

26e minuut.
Goux passt de bal in één keer door. Buscalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Neto verovert de bal door een tackle van achteren. Goux onderschept slim de pass. Goux geeft de bal voor. Cardoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Katulski heeft problemen om de bal te vangen. Bimbrowski rent richting de bal. Bimbrowski passt de bal in één keer door. Bindewald rent richting de bal. Bindewald draait met de bal, schiet en ... Lino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Creţescu rent richting de bal. Creţescu passt de bal zonder na te denken. Menegucci heeft problemen om de bal te vangen. Bindewald rent richting de bal. Bindewald haalt uit met een fantastische trap. Lino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perdón Futbol 51%, Juventud de Bernal 49%.
Perdón Futbol - Juventud de Bernal 1:0

56e minuut.
Bimbrowski schiet op doel. Passamonti is nu in balbezit. Passamonti geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mugri de bal onder controle te krijgen. Barbosa Carneiro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Goux passt de bal zonder na te denken. Bindewald rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Molęda. Molęda krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Buscalia speelt de bal door. Villamil rent richting de bal. Mordak rent richting de bal. Mordak schiet op doel. Cardoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdón Futbol - Juventud de Bernal 2:0

88e minuut.
Villamil geeft de bal voor. Tobler rent richting de bal. Mordak verovert de bal door een tackle van achteren. Mordak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Molęda is nu in balbezit. Molęda geeft een lange en hoge pass. Bindewald rent richting de bal. Bindewald schiet op doel. Lino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdón Futbol - Juventud de Bernal 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perdón Futbol 68%, Juventud de Bernal 32%.
Perdón Futbol - Juventud de Bernal 2:1