Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga B.03
  • Stadion: Posadas AA Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 22000
Posadas AA M.C.D.
sven Tactiek Lanus 523
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 56.3
redelijk Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Diktaios verovert de bal door een tackle van achteren. Diktaios probeert naar een medespeler te passen. Daar is Heinzelmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Compagnuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Compagnuolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lipień verovert de bal door een tackle van achteren. Lipień geeft de bal voor. Machado rent richting de bal. Kunčić is nu in balbezit. Kunčić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Diktaios onderschept slim de pass. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández passt de bal met de wreef. Compagnuolo rent richting de bal. Compagnuolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Cantini probeert naar een medespeler te passen. Heinzelmann is nu in balbezit. Klungelig pakt Heinzelmann de bal. Heinzelmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Machado geeft de bal voor. Heinzelmann is nu in balbezit. Klungelig pakt Compagnuolo de bal. Compagnuolo schiet op doel. Punga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadas AA - M.C.D. 0:1

20e minuut.
Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann passt de bal in één keer door. Compagnuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Compagnuolo draait met de bal, schiet en ... Punga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadas AA - M.C.D. 0:2

29e minuut.
Lincoman verovert de bal door een tackle van achteren. Kolar onderschept slim de pass. Kolar probeert naar een medespeler te passen. Compagnuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Compagnuolo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Nápoles kopt de bal weg. Kolar speelt de bal door. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Compagnuolo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadas AA - M.C.D. 0:3

33e minuut.
Lipień passt de bal in één keer door. Lezcano rent richting de bal. Kolar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolar krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ceauşu passt de bal met de wreef. Kolar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolar passt de bal zonder na te denken. Compagnuolo rent richting de bal. Compagnuolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Punga trapt de bal weg. Kolar bereikt de bal nog maar net als eerste. Szücs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szücs krijgt een gele kaart. Kolar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Diktaios zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Compagnuolo maakt een snoekduik en kopt de bal. Punga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Nápoles passt de bal zonder na te denken. Hernández geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lipień de bal onder controle te krijgen. Compagnuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Compagnuolo haalt uit met een fantastische trap. Punga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Kolar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nápoles de bal. Compagnuolo rent richting de bal. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann passt de bal met de wreef. Compagnuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Compagnuolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadas AA - M.C.D. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Posadas AA 66%, M.C.D. 34%.
Posadas AA - M.C.D. 0:4

47e minuut.
Szücs met een snelle inworp. Ajata rent richting de bal. Met opzet legt Ceauşu zijn tegenspeler op de grond. Ceauşu krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Cantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantini passt de bal in één keer door. Compagnuolo rent richting de bal. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Compagnuolo rent richting de bal. Compagnuolo passt de bal zonder na te denken. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Maratos komt het veld opgelopen. Sorelli komt het veld opgelopen. Birnicu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Isosalo komt het veld opgelopen. Asprilla komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Cartier kopt de bal weg. Kolar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Isosalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isosalo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ceauşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşu passt de bal met de wreef. Cartier bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. Punga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Birnicu rent richting de bal. Cartier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Birnicu raakt geblesseerd tijdens het duel. Isosalo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadas AA - M.C.D. 0:5

88e minuut.
Nápoles geeft een lange en hoge pass. Ceauşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşu geeft de bal voor. Asprilla rent richting de bal. Asprilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Posadas AA 68%, M.C.D. 32%.
Posadas AA - M.C.D. 0:5