Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El mejor de los tres Posadas AA
24-04-22C Tactiek sven
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten adequate
adequate Passen very good
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Ali heeft problemen om de bal te vangen. Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipień is nu in balbezit. Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezcano geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Vilas-Boas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pavon probeert de bal met de borst te controleren. Gelber is nu in balbezit. Gelber draait met de bal, schiet en ... Vilas-Boas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El mejor de los tres - Posadas AA 0:1

12e minuut.
Šarac probeert naar een medespeler te passen. Hendrikson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea begaat een overtreding. Ţugulea krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kunčić passt de bal zonder na te denken. Lipień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipień geeft een hoge lob. Lezcano rent richting de bal. Lezcano haalt uit met een fantastische trap. Vilas-Boas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Ţugulea speelt de bal door. Lezcano rent richting de bal. Valoyes is nu in balbezit. Lezcano verovert de bal door een tackle van achteren. Lezcano geeft een hoge lob. Vilas-Boas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Stolarz speelt de bal door. Daar is Ali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezcano draait met de bal, schiet en ... Vilas-Boas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El mejor de los tres - Posadas AA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El mejor de los tres 74%, Posadas AA 26%.
El mejor de los tres - Posadas AA 0:2

53e minuut.
Lipień is nu in balbezit. Lipień passt de bal zonder na te denken. Pyczółka is nu in balbezit. Gelber verovert de bal door een tackle van achteren. Gelber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Šarac speelt de bal door. Szücs speelt de bal door. Pyczółka rent richting de bal. Gelber is nu in balbezit. Gelber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Lipień de bal. Lipień met een sublieme pass. Ali is nu in balbezit. Lezcano verovert de bal door een tackle van achteren. Lezcano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gelber heeft problemen om de bal te vangen. Szücs bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Šarac zijn tegenspeler op de grond. Šarac is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Szücs raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kunčić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El mejor de los tres 74%, Posadas AA 26%.
El mejor de los tres - Posadas AA 0:2