Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El mejor de los tres Perdón Futbol
24-04-22C Tactiek Auto Mate
37% Balbezit 63%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 57.8
solid Schieten excellent
adequate Passen very good
average Verdedigen solid


4e minuut.
Doeltrap. Malini trapt de bal weg. Garibaldi kopt de bal weg. Mordak is nu in balbezit. Mordak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cotello probeert de bal aan de voet te houden. Mondano rent richting de bal. Šarac maakt een afschuwelijke overtreding. Mondano roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mondano kan niet meer verder spelen. Labaja komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Labaja probeert naar een medespeler te passen. Mordak rent richting de bal. Mordak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pyczółka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
El mejor de los tres - Perdón Futbol 0:1

24e minuut.
Inworp. Andrássy met de inworp. Garibaldi probeert naar een medespeler te passen. Andrássy geeft een hoge lob. Mordak krijgt zijn hoofd ertegen. Vilas-Boas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Labaja is nu in balbezit. Labaja geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mordak de bal. Garibaldi rent richting de bal. Garibaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El mejor de los tres - Perdón Futbol 0:2

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Labaja zal de hoekschop nemen. Mordak rent richting de bal. Mordak schiet op doel. Vilas-Boas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El mejor de los tres - Perdón Futbol 0:3

39e minuut.
Nas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goux komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El mejor de los tres 74%, Perdón Futbol 26%.
El mejor de los tres - Perdón Futbol 0:3

52e minuut.
Andrássy passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Garibaldi de bal onder controle te krijgen. Raipani geeft een lange en hoge pass. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak draait met de bal, schiet en ... Vilas-Boas bokst de bal weg.

64e minuut.
Labaja passt de bal met de wreef. Andrássy rent richting de bal. Andrássy geeft de bal voor. Mordak rent richting de bal. Mordak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Garibaldi rent richting de bal. Garibaldi geeft een lange en hoge pass. Mordak rent richting de bal. Mordak draait met de bal, schiet en ... Vilas-Boas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Garibaldi is nu in balbezit. Garibaldi passt de bal zonder na te denken. Labaja probeert naar een medespeler te passen. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Labaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaja geeft een lange en hoge pass. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak haalt uit met een fantastische trap. Vilas-Boas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El mejor de los tres - Perdón Futbol 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El mejor de los tres 62%, Perdón Futbol 38%.
El mejor de los tres - Perdón Futbol 0:4