Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.01
  • Stadion: PATADURAS Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 33920
PATADURAS Club Atletico Ariete 2010
romperpiernas Tactiek Tiki-Tiki2
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 42.7
very good Schieten solid
very good Passen adequate
excellent Verdedigen very good


9e minuut.
Sutryk geeft een hoge lob. Inworp. Pessoa met de inworp. Antilef rent richting de bal. Antilef geeft een hoge lob. Stefaniszyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blok is nu in balbezit. Blok draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kulig raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alayes komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Hendriksen passt de bal zonder na te denken. Bertollo rent richting de bal. Bertollo passt de bal in één keer door. Antilef is nu in balbezit. Antilef haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pastor passt de bal in één keer door. Alayes is nu in balbezit. Bertollo onderschept slim de pass. Bertollo haalt uit met een fantastische trap. Stefaniszyn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - Club Atletico Ariete 2010 1:0

23e minuut.
Ayuso bereikt de bal nog maar net als eerste. Antilef onderschept slim de pass. Sutryk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Antilef is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blok kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Hendriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayuso onderschept slim de pass. Ayuso speelt de bal door. Oskierko rent richting de bal. Oskierko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Antilef met een snelle inworp. Barresi rent richting de bal. Barresi geeft de bal voor. Blok maakt een snoekduik en kopt de bal. Stefaniszyn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - Club Atletico Ariete 2010 2:0

35e minuut.
Stefaniszyn probeert naar een medespeler te passen. Lisztes heeft problemen om de bal te vangen. Oskierko is nu in balbezit. Lisztes is nu in balbezit. Lisztes haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Branković speelt de bal door. Hendriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendriksen passt de bal met de wreef. Antilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Antilef schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Jianyu speelt de bal door. Hendriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - Club Atletico Ariete 2010 2:1

43e minuut.
Bertollo geeft een lange en hoge pass. Daar is Eyzaguirre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antilef rent richting de bal. Antilef haalt uit met een fantastische trap. Stefaniszyn probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Hauche komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Alayes onderschept slim de pass. Alayes passt de bal met de wreef. Frakiewicz rent richting de bal. Oskierko onderschept slim de pass. Oskierko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATADURAS 52%, Club Atletico Ariete 2010 48%.
PATADURAS - Club Atletico Ariete 2010 2:1

49e minuut.
Sutryk met een sublieme pass. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessoa onderschept slim de pass. Pessoa geeft de bal voor. Blok bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniszyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blok bereikt de bal nog maar net als eerste. Blok schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Bareja verovert de bal door een tackle van achteren. Bareja geeft een lange en hoge pass. Blok is nu in balbezit. Blok schiet op doel. Stefaniszyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - Club Atletico Ariete 2010 3:1

65e minuut.
Oskierko verovert de bal door een tackle van achteren. Bareja onderschept slim de pass. Bareja passt de bal zonder na te denken. Daar is Bertollo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertollo schiet op doel. Stefaniszyn bokst de bal weg.

71e minuut.
Alayes geeft een hoge lob. Daar is Blok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blok krijgt zijn hoofd ertegen. Bertollo maakt een snoekduik en kopt de bal. Stefaniszyn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - Club Atletico Ariete 2010 4:1

73e minuut.
Buitenspel voor Blok. Goede buitenspelval van de verdediging. Sutryk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Frakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kosielnis is nu in balbezit. Kosielnis draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Bertollo geeft de bal voor. Hauche is nu in balbezit. Sutryk begaat een overtreding. Sutryk krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Bareja is nu in balbezit. Oskierko onderschept slim de pass. Oskierko passt de bal in één keer door. Kosielnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosielnis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hendriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendriksen speelt de bal door. Barresi met een sublieme pass. Daar is Bertollo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertollo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATADURAS 52%, Club Atletico Ariete 2010 48%.
PATADURAS - Club Atletico Ariete 2010 4:1