Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuevo Fulgor JR Fantasia
3443 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
50 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 18
very good Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


8e minuut.
Talapa rent richting de bal. Talapa met een sublieme pass. Luňák met een sublieme pass. Gialloreto rent richting de bal. Gialloreto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Montoreano geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Talapa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roubenyan heeft problemen om de bal te vangen. Roubenyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pedrini kopt de bal weg. Gialloreto is nu in balbezit. Gialloreto passt de bal zonder na te denken. Marth rent richting de bal. Marth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Luňák geeft een lange en hoge pass. Gialloreto kan de bal niet met de borst controleren. Roubenyan met een sublieme pass. Marth rent richting de bal. Marth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - JR Fantasia 1:0

14e minuut.
Osorio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vágner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pedrini rent richting de bal. Pedrini geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fiori maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Marth bereikt de bal nog maar net als eerste. Marth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - JR Fantasia 2:0

16e minuut.
Ghinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Marth bereikt de bal nog maar net als eerste. Marth draait met de bal, schiet en ... Gialloreto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - JR Fantasia 3:0

17e minuut.
Pedrini met een sublieme pass. Luňák is nu in balbezit. Luňák probeert naar een medespeler te passen. Marth bereikt de bal nog maar net als eerste. Marth haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Talapa met een sublieme pass. Luňák rent richting de bal. Luňák speelt de bal door. Marth is nu in balbezit. Marth draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Roubenyan speelt de bal door. Pedrini probeert naar een medespeler te passen. Binner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner verovert de bal door een tackle van achteren. Vágner geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Fiori trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vágner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roubenyan geeft de bal voor. Marth maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - JR Fantasia 4:0

24e minuut.
Noto heeft problemen om de bal te vangen. Campicelli is nu in balbezit. Campicelli passt de bal met de wreef. Marth rent richting de bal. Marth schiet op doel. Fiori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Osorio rent richting de bal. Gialloreto onderschept slim de pass. Roubenyan rent richting de bal. Roubenyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - JR Fantasia 5:0

26e minuut.
Anton speelt de bal door. Klungelig pakt Noto de bal. Gialloreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialloreto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - JR Fantasia 6:0

29e minuut.
Ruper neemt vlug de vrije trap. Gialloreto kopt de bal weg. Montoreano heeft problemen om de bal te vangen. Marth bereikt de bal nog maar net als eerste. Marth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Vágner rent richting de bal. Vágner met een sublieme pass. Roubenyan probeert naar een medespeler te passen. Gialloreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialloreto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Feldberg stond buitenspel. Vágner maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marth rent richting de bal. Marth draait met de bal, schiet en ... Fiori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - JR Fantasia 7:0

35e minuut.
Marth onderschept slim de pass. Marth geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Binner de bal onder controle te krijgen. Gialloreto rent richting de bal. Gialloreto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Roubenyan is nu in balbezit. Roubenyan passt de bal in één keer door. Talapa speelt de bal door. Gialloreto is nu in balbezit. Gialloreto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vágner met een snelle inworp. Pedrini is nu in balbezit. Pedrini probeert naar een medespeler te passen. Marth is nu in balbezit. Marth draait met de bal, schiet en ... Fiori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Tasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasca geeft een hoge lob. Luňák met een sublieme pass. Marth is nu in balbezit. Marth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Fiori trapt de bal weg. Pedrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrini geeft een hoge lob. Daar is Gialloreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gialloreto haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Luňák geeft een hoge lob. Marth kopt de bal weg. Gialloreto rent richting de bal. Gialloreto haalt uit met een fantastische trap. Fiori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - JR Fantasia 8:0

45e minuut.
Talapa met een sublieme pass. Campicelli heeft problemen om de bal te vangen. Roubenyan met een sublieme pass. Gialloreto rent richting de bal. Gialloreto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuevo Fulgor 18%, JR Fantasia 82%.
Nuevo Fulgor - JR Fantasia 8:0

48e minuut.
Ruper geeft een lange en hoge pass. Vágner is nu in balbezit. Vágner passt de bal met de wreef. Gialloreto rent richting de bal. Gialloreto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - JR Fantasia 9:0

55e minuut.
Pedrini kan de bal niet met de borst controleren. Campicelli is nu in balbezit. Pedrini onderschept slim de pass. Talapa is nu in balbezit. Talapa geeft een lange en hoge pass. Fiori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Roubenyan speelt de bal door. Daar is Binner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vágner speelt de bal door. Klungelig pakt Gialloreto de bal. Gialloreto draait met de bal, schiet en ... Fiori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Ghinescu passt de bal zonder na te denken. Pedrini is nu in balbezit. Pedrini passt de bal in één keer door. Ruper rent richting de bal. Ruper geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Fiori met een harde bal richting middenveld. Pedrini kopt de bal weg. Gialloreto heeft problemen om de bal te vangen. Gialloreto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - JR Fantasia 10:0

70e minuut.
Noto passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vágner met een snelle inworp. Pedrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Roubenyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Fiori speelt de bal door. Talapa kopt de bal weg. Daar is Montoreano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gialloreto is nu in balbezit. Gialloreto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Boussaidi komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gialloreto is nu in balbezit. Tasca geeft een lange en hoge pass. Gialloreto probeert de bal aan de voet te houden. Marth rent richting de bal. Marth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vágner speelt de bal door. Feldberg rent richting de bal. Pedrini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pedrini naar de kleedkamers voor een vroege douche.

81e minuut.
Talapa is nu in balbezit. Talapa geeft een hoge lob. Gialloreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialloreto haalt uit met een fantastische trap. Fiori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - JR Fantasia 11:0

81e minuut.
Noto probeert naar een medespeler te passen. Anton heeft problemen om de bal te vangen. Gialloreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialloreto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - JR Fantasia 12:0

83e minuut.
Inworp. Vágner met de inworp. Binner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialloreto onderschept slim de pass. Gialloreto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Talapa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talapa probeert naar een medespeler te passen. Osorio rent richting de bal. Roubenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roubenyan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Fiori trapt de bal weg van het doel. Tasca heeft problemen om de bal te vangen. Marth rent richting de bal. Marth draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gialloreto heeft problemen om de bal te vangen. Gialloreto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - JR Fantasia 13:0

88e minuut.
Boussaidi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Roubenyan de bal. Roubenyan passt de bal in één keer door. Marth rent richting de bal. Marth draait met de bal, schiet en ... Fiori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuevo Fulgor 20%, JR Fantasia 80%.
Nuevo Fulgor - JR Fantasia 13:0