Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Ariete 2010 La Foca 00 Potola
Tiki-Tiki2 Tactiek Labiblia
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.7 gemiddelde waardering 44
very good Schieten good
average Passen good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Branković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojdyga rent richting de bal. Oskierko onderschept slim de pass. Oskierko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bagge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosielnis onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tošović. Kosielnis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kosielnis wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bagge geeft de bal voor. Tursumović kopt de bal weg. Halada bereikt de bal nog maar net als eerste. Halada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - La Foca 00 Potola 0:1

45e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor geeft een lange en hoge pass. Bagge rent richting de bal. Bagge geeft de bal voor. Lisztes geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Ariete 2010 34%, La Foca 00 Potola 66%.
Club Atletico Ariete 2010 - La Foca 00 Potola 0:1

47e minuut.
Oskierko draait met de bal, schiet en ... Wojdyga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Branković zal de hoekschop nemen. Kosielnis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Oskierko is nu in balbezit. Oskierko geeft de bal voor. Lisztes rent richting de bal. Lisztes haalt uit met een fantastische trap. Dorko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Atletico Ariete 2010 - La Foca 00 Potola 1:1

64e minuut.
Pálffy geeft een hoge lob. Pastor rent richting de bal. Halada verovert de bal door een tackle van achteren. Halada schiet op doel. Stefaniszyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - La Foca 00 Potola 1:2

70e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor passt de bal in één keer door. Daar is Kulig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halada rent richting de bal. Halada draait met de bal, schiet en ... Stefaniszyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tursumović rent richting de bal. Tursumović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - La Foca 00 Potola 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Ariete 2010 44%, La Foca 00 Potola 56%.
Club Atletico Ariete 2010 - La Foca 00 Potola 1:3