Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuevo Fulgor Olivos F.C.
3443 Tactiek DYF-541-C
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
33 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.4 gemiddelde waardering 33.6
matig Schieten zwak
goed Passen matig
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Luňák passt de bal in één keer door. Marth bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marth is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luňák wilt de vrije trap nemen. Gyurta bokst de bal weg. Paal! Roubenyan is nu in balbezit. Roubenyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - Olivos F.C. 1:0

5e minuut.
Muża rent richting de bal. Ghinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ghinescu geeft de bal voor. Roubenyan kopt de bal weg. Sejkora onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Talapa zal de hoekschop nemen. Gyurta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roubenyan rent richting de bal. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan schiet op doel. Gyurta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - Olivos F.C. 2:0

8e minuut.
Roubenyan passt de bal zonder na te denken. Kapukranyan is nu in balbezit. Sejkora probeert naar een medespeler te passen. Marth probeert de bal met de borst te controleren. Marth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Roubenyan met een sublieme pass. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan passt de bal met de wreef. Marth rent richting de bal. Marth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gyurta trapt de bal weg van het doel. Pârvan kopt de bal weg. Apers probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ghinescu de bal. Cimbru is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Talapa met een sublieme pass. Daar is Marth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marth passt de bal met de wreef. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Roubenyan rent richting de bal. Roubenyan passt de bal zonder na te denken. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan draait met de bal, schiet en ... Gyurta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - Olivos F.C. 3:0

22e minuut.
Talapa passt de bal met de wreef. Kapukranyan is nu in balbezit. Sejkora verovert de bal door een tackle van achteren. Marth rent richting de bal. Marth schiet op doel. Gyurta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Luňák speelt de bal door. Klungelig pakt Marth de bal. Marth speelt de bal door. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Muża met een sublieme pass. Koch is nu in balbezit. Marth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marth krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczyk passt de bal in één keer door. Marques Dias heeft problemen om de bal te vangen. Marth is nu in balbezit. Marth draait met de bal, schiet en ... Gyurta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vágner onderschept slim de pass. Vágner geeft een hoge lob. Talapa kopt de bal weg. Marth rent richting de bal. Marth schiet op doel. Gyurta bokst de bal weg. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - Olivos F.C. 4:0

32e minuut.
Marth rent richting de bal. Marth probeert naar een medespeler te passen. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan draait met de bal, schiet en ... Gyurta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - Olivos F.C. 5:0

43e minuut.
Marth schiet op doel. Gyurta met een sublieme pass. Ruper kopt de bal weg. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan draait met de bal, schiet en ... Gyurta bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Ruper onderschept slim de pass. Ruper speelt de bal door. Roubenyan rent richting de bal. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuevo Fulgor 24%, Olivos F.C. 76%.
Nuevo Fulgor - Olivos F.C. 5:0

47e minuut.
Marques Dias is nu in balbezit. Marques Dias geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luňák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talapa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Talapa verovert de bal door een tackle van achteren. Talapa geeft een lange en hoge pass. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Kowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luňák met een snelle inworp. Talapa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Roubenyan speelt de bal door. Vágner speelt de bal door. Marth bereikt de bal nog maar net als eerste. Marth haalt uit met een fantastische trap. Rütten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vágner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kowalczyk geeft een hoge lob. Vágner kopt de bal weg. Rütten heeft problemen om de bal te vangen. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan schiet op doel. Gyurta bokst de bal weg.

68e minuut.
Klungelig pakt Marth de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marques Dias. Marth is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luňák met een snel genomen vrije trap. Roubenyan krijgt zijn hoofd ertegen. Gyurta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Doeltrap. Boussaidi komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Pârvan de bal onder controle te krijgen. Boussaidi rent richting de bal. Cimbru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cimbru krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Vágner rent richting de bal. Pedrini probeert naar een medespeler te passen. Roubenyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Vivenza rent richting de bal. Pedrini verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrini met een sublieme pass. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Luňák passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Roubenyan de bal. Roubenyan probeert naar een medespeler te passen. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuevo Fulgor 30%, Olivos F.C. 70%.
Nuevo Fulgor - Olivos F.C. 5:0