Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olivos F.C. Kebradura FC
DYF-541-C Tactiek Titu
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 29.5
good Schieten average
adequate Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Villar verovert de bal door een tackle van achteren. Liszka geeft een hoge lob. Zoni heeft problemen om de bal te vangen. Villar rent richting de bal. Villar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Saive geeft een lange en hoge pass. Vadeş kopt de bal weg. Vivenza is nu in balbezit. Pârvan rent richting de bal. Pârvan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Muża rent richting de bal. Muża geeft een hoge lob. Flügel rent richting de bal. Pârvan onderschept slim de pass. Pârvan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Liszka met een sublieme pass. Kowalczyk rent richting de bal. Kowalczyk passt de bal met de wreef. Vadeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadeş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Coyopay is nu in balbezit. Muża onderschept slim de pass. Muża met een sublieme pass. Vadeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadeş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Vivenza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszka passt de bal zonder na te denken. Zoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koyam met een snelle inworp. Vivenza is nu in balbezit. Liszka onderschept slim de pass. Liszka geeft een hoge lob. Gyurta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Gadawski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vivenza met de inworp. Muża is nu in balbezit. Muża haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vadeş schiet op doel. Na een snelle pass probeert Flügel de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saive geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vivenza krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Naishtadt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vivenza de bal. Vivenza met een sublieme pass. Pârvan rent richting de bal. Pârvan schiet op doel. Cabral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olivos F.C. 43%, Kebradura FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olivos F.C. - Kebradura FC 0:0

50e minuut.
Naishtadt probeert de bal aan de voet te houden. Coyopay rent richting de bal. Saive schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Saive krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Morricone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rütten komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Liszka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Villar de bal. Kowalczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Kowalczyk krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Villar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liszka met een snel genomen vrije trap. Zoni is nu in balbezit. Zoni passt de bal met de wreef. Koyam rent richting de bal. Koyam haalt uit met een fantastische trap. Gyurta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Vadeş is nu in balbezit. Vadeş passt de bal met de wreef. Vivenza is nu in balbezit. Muża is nu in balbezit. Muża draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Marques Dias geeft de bal voor. Klungelig pakt Lung de bal. Liszka speelt de bal door. Zoni is nu in balbezit. Zoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gyurta met een harde bal richting middenveld. Daar is Coyopay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lung rent richting de bal. Vadeş onderschept slim de pass. Vadeş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cabral met een sublieme pass. Muża kopt de bal weg. Vivenza is nu in balbezit. Pârvan is nu in balbezit. Pârvan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olivos F.C. 47%, Kebradura FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olivos F.C. - Kebradura FC 0:0