Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuartetero Animals de La Patria
343 ff Tactiek ...del Narigón!
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 4
53.1 gemiddelde waardering 45.3
very good Schieten good
very good Passen good
good Verdedigen formidable


10e minuut.
Apreutului kopt de bal weg. Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrowski begaat een overtreding. Wawrowski krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Šarović rent richting de bal. Šarović passt de bal zonder na te denken. Savaşan rent richting de bal. Savaşan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cegueta de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sicilia met een sublieme pass. Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Delton begaat een overtreding. Delton krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Inworp. Villazón met een snelle inworp. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski geeft een hoge lob. Samojeden krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuartetero 65%, Animals de La Patria 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cuartetero - Animals de La Patria 0:0

56e minuut.
Sicilia met een sublieme pass. Verriest speelt de bal door. Najar rent richting de bal. Samojeden rent richting de bal. Samojeden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Šarović passt de bal zonder na te denken. Erpençe rent richting de bal. Erpençe probeert naar een medespeler te passen. Cheuquian rent richting de bal. Cheuquian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Verriest bereikt de bal nog maar net als eerste. Verriest passt de bal in één keer door. Samojeden rent richting de bal. Samojeden haalt uit met een fantastische trap. Paleka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Jole geeft een hoge lob. Inworp. Villazón met een snelle inworp. Verriest is nu in balbezit. Verriest geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Samojeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Samojeden schiet op doel. Na een snelle pass probeert Melgarejo de bal onder controle te krijgen. Paleka is nu in balbezit. Paleka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Samojeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Samojeden haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Cegueta onderschept slim de pass. Savaşan rent richting de bal. Wawrowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wawrowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Savaşan speelt de bal door. Erpençe is nu in balbezit. Erpençe met een sublieme pass. Delton rent richting de bal. Delton haalt uit met een fantastische trap. Elie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Erpençe rent richting de bal. Erpençe passt de bal zonder na te denken. Šarović speelt de bal door. Cheuquian rent richting de bal. Cheuquian draait met de bal, schiet en ... Elie bokst de bal weg.

88e minuut.
Cegueta rent richting de bal. Cegueta geeft de bal voor. Strobietto heeft problemen om de bal te vangen. Samojeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Samojeden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuartetero 47%, Animals de La Patria 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cuartetero - Animals de La Patria 0:0