Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. Tigres Blancos La Rosales
4-3-3 Tactiek gol
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 38.8
poor Schieten solid
weak Passen average
weak Verdedigen good


2e minuut.
Quiroga speelt de bal door. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny passt de bal zonder na te denken. Nitsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitsch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Podgórny onderschept slim de pass. Podgórny geeft de bal voor. Klungelig pakt Pelli de bal. Henny is nu in balbezit. Henny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Thier passt de bal in één keer door. Dumortier rent richting de bal. Dumortier geeft een hoge lob. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Henny rent richting de bal. Quiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroga passt de bal met de wreef. Nitsch rent richting de bal. Nitsch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Melz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podgórny is nu in balbezit. Podgórny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Moşneguţu rent richting de bal. Bałaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda maakt een afschuwelijke overtreding. Wojewoda krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Melz rent richting de bal. Melz geeft een lange en hoge pass. Daar is Moşneguţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiroga rent richting de bal. Quiroga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zdrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrzałek passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Bolaño de bal onder controle te krijgen. Nitsch rent richting de bal. Nitsch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dumortier heeft problemen om de bal te vangen. Dumortier geeft de bal voor. Podgórny kopt de bal weg. Henny is nu in balbezit. Henny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Thier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bałaban. Thier raakt geblesseerd tijdens het duel. Podgórny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Henny is nu in balbezit. Henny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Henny springt en kopt de bal. Daar is Pelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nitsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitsch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Melz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfano met de inworp. Podgórny rent richting de bal. Podgórny schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - La Rosales 0:1

45e minuut.
Klungelig pakt Bałaban de bal. Moşneguţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałaban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bałaban krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Tigres Blancos 70%, La Rosales 30%.
C.A. Tigres Blancos - La Rosales 0:1

48e minuut.
Thier met de inworp. Bałaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny begaat een overtreding. Henny krijgt een gele kaart. Bałaban is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mashakal is nu in balbezit. Alfano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alfano krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Zdrzałek verovert de bal door een tackle van achteren. Zdrzałek geeft de bal voor. Siti kan de bal niet met de borst controleren. Aldao rent richting de bal. Aldao schiet op doel. Kiermasz bokst de bal weg.

61e minuut.
Daar is Melz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojewoda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melz. Melz krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Henny verovert de bal door een tackle van achteren. Corbellino probeert naar een medespeler te passen. Henny bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny draait met de bal, schiet en ... Taílson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - La Rosales 0:2

70e minuut.
Thier rent richting de bal. Thier met een sublieme pass. Melz rent richting de bal. Podgórny verovert de bal door een tackle van achteren. Podgórny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Quiroga springt en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. Pelli met een harde bal richting middenveld. Wojewoda kopt de bal weg. Bolaño probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Quiroga passt de bal zonder na te denken. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda probeert naar een medespeler te passen. Nitsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. Tigres Blancos - La Rosales 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. Tigres Blancos 62%, La Rosales 38%.
C.A. Tigres Blancos - La Rosales 0:3