Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.03
  • Stadion: El Olympos
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11457
AAJMFC KIKO MILLER F.C.
Poseidon Tactiek 442
50% Balbezit 50%
22% Spel op eigen helft 78%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 22.9
good Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Marin speelt de bal door. Banana bereikt de bal nog maar net als eerste. Banana passt de bal in één keer door. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Banana is nu in balbezit. Banana geeft de bal voor. Balbasi kopt de bal weg. AL Awzai rent richting de bal. AL Awzai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Voichin is nu in balbezit. Voichin geeft een lange en hoge pass. MacRach rent richting de bal. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz draait met de bal, schiet en ... Ruggeri bokst de bal weg. MacRach is nu in balbezit. MacRach schiet op doel. Ruggeri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - KIKO MILLER F.C. 1:0

14e minuut.
Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRach is nu in balbezit. Alves Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRach verovert de bal door een tackle van achteren. MacRach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Banana neemt de hoekschop. Balbasi kopt de bal weg. Ruggeri bokst de bal weg.

16e minuut.
Banana geeft een lange en hoge pass. MacRach is nu in balbezit. Balbasi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balbasi krijgt een gele kaart. MacRach raakt geblesseerd tijdens het duel. Tırkaz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - KIKO MILLER F.C. 2:0

23e minuut.
Marin met een sublieme pass. AL Awzai heeft problemen om de bal te vangen. AL Awzai passt de bal zonder na te denken. MacRach rent richting de bal. MacRach haalt uit met een fantastische trap. Ruggeri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - KIKO MILLER F.C. 3:0

38e minuut.
Veglio kopt de bal weg. Klungelig pakt Banana de bal. Banana met een sublieme pass. MacRach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Peluffo is nu in balbezit. Peluffo passt de bal met de wreef. Ciemny probeert naar een medespeler te passen. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - KIKO MILLER F.C. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 27%, KIKO MILLER F.C. 73%.
AAJMFC - KIKO MILLER F.C. 4:0

48e minuut.
Klungelig pakt Alves Ventura de bal. AL Awzai rent richting de bal. AL Awzai passt de bal met de wreef. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacRach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - KIKO MILLER F.C. 5:0

53e minuut.
AL Awzai is nu in balbezit. AL Awzai met een sublieme pass. MacRach is nu in balbezit. MacRach draait met de bal, schiet en ... Veglio heeft problemen om de bal te vangen. Ruggeri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Lövgren onderschept slim de pass. Lövgren speelt de bal door. Rozo bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRach onderschept slim de pass. MacRach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - KIKO MILLER F.C. 6:0

62e minuut.
Brito passt de bal met de wreef. Lövgren met een sublieme pass. Rozo onderschept slim de pass. MacRach heeft problemen om de bal te vangen. MacRach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Brito met de inworp. Lövgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lövgren passt de bal zonder na te denken. MacRach rent richting de bal. MacRach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Brito met een snelle inworp. Lövgren is nu in balbezit. Lövgren probeert naar een medespeler te passen. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Inworp. Kuszniak komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Llaufün met een sublieme pass. Peluffo rent richting de bal. Peluffo passt de bal met de wreef. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ciemny kopt de bal weg. Klungelig pakt Banana de bal. Banana geeft de bal voor. MacRach rent richting de bal. MacRach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - KIKO MILLER F.C. 7:0

75e minuut.
Hiu Fung komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Chivukula geeft een hoge lob. Balbasi heeft problemen om de bal te vangen. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz draait met de bal, schiet en ... Ruggeri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - KIKO MILLER F.C. 8:0

82e minuut.
Daar is Kuszniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuszniak met een sublieme pass. MacRach is nu in balbezit. Daar is Tırkaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tırkaz draait met de bal, schiet en ... Ruggeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Inworp. Nachtailer komt het veld opgelopen. Bustamante komt het veld opgelopen. Banana met een snelle inworp. Bustamante controleert de bal met de borst. Banana probeert naar een medespeler te passen. Nachtailer rent richting de bal. Nachtailer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - KIKO MILLER F.C. 9:0

87e minuut.
Balbasi heeft problemen om de bal te vangen. Balbasi geeft een hoge lob. Veglio heeft problemen om de bal te vangen. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 17%, KIKO MILLER F.C. 83%.
AAJMFC - KIKO MILLER F.C. 9:0