Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.04
  • Stadion: Mar Adentro
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6337
Heroes del Silencio Sacachispa
Cord no jodas!! Tactiek 343
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
7 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 32.7
matig Schieten goed
slecht Passen matig
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Valdano met de inworp. Busico is nu in balbezit. Tassari verovert de bal door een tackle van achteren. Tassari haalt uit met een fantastische trap. Garg probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Viturro is nu in balbezit. Busico bereikt de bal nog maar net als eerste. Busico passt de bal in één keer door. Roosileht bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosileht draait met de bal, schiet en ... Frare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roosileht bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosileht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Sacachispa 1:0

7e minuut.
Tassari passt de bal in één keer door. Boyle is nu in balbezit. Boyle geeft de bal voor. Jadanowski rent richting de bal. Jadanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tassari kan de bal niet met de borst controleren. Peratta rent richting de bal. Tassari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tassari krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Viturro probeert de bal aan de voet te houden. Jadanowski is nu in balbezit. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle geeft een lange en hoge pass. Matassi kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Valdano met een sublieme pass. Tassari heeft problemen om de bal te vangen. Matassi begaat een overtreding. Matassi krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Jadanowski passt de bal in één keer door. Daar is Peratta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tassari rent richting de bal. Tassari draait met de bal, schiet en ... Boyle heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Roosileht is nu in balbezit. Grīnups verovert de bal door een tackle van achteren. Grīnups met een sublieme pass. Tartarelli rent richting de bal. Tartarelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes del Silencio 75%, Sacachispa 25%.
Heroes del Silencio - Sacachispa 1:0

46e minuut.
Del Pozo komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Chilingaryan geeft een lange en hoge pass. Jadanowski is nu in balbezit. Boyle begaat een overtreding. Boyle krijgt een gele kaart. Jadanowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grīnups met een snel genomen vrije trap. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari haalt uit met een fantastische trap. Jadanowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Busico geeft een hoge lob. Chilingaryan probeert de bal aan de voet te houden. Roosileht rent richting de bal. Roosileht draait met de bal, schiet en ... Del Pozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Sacachispa 2:0

61e minuut.
Tassari met een sublieme pass. Roosileht is nu in balbezit. Grīnups tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grīnups krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Busico heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grīnups. Busico is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Busico met een snel genomen vrije trap. Roosileht maakt een snoekduik en kopt de bal. Del Pozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Estrugamou rent richting de bal. Jadanowski rent richting de bal. Jadanowski passt de bal zonder na te denken. Tartarelli rent richting de bal. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Grīnups passt de bal met de wreef. Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru passt de bal met de wreef. Roosileht bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosileht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heroes del Silencio - Sacachispa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroes del Silencio 65%, Sacachispa 35%.
Heroes del Silencio - Sacachispa 3:0