Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.05
  • Stadion: El Fortin
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 17588
mardelvelez Los Tibieros
patras Tactiek nodess
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 51.4
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Stefaniak met een snelle inworp. Tokatçı speelt de bal door. Voivodas is nu in balbezit. Drapała rent richting de bal. Drapała haalt uit met een fantastische trap. Porzio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Voivodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voivodas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Los Tibieros 1:0

7e minuut.
Saubermann speelt de bal door. Arecha probeert naar een medespeler te passen. Peralta is nu in balbezit. Peralta geeft een hoge lob. Koçaner krijgt zijn hoofd ertegen. Zuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta passt de bal zonder na te denken. Rymaszewski rent richting de bal. Koçaner verovert de bal door een tackle van achteren. Koçaner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peralta zal de hoekschop nemen. Rodriguez kopt de bal weg. Tokatçı is nu in balbezit. Koçaner verovert de bal door een tackle van achteren. Koçaner draait met de bal, schiet en ... Zuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mardelvelez - Los Tibieros 1:1

14e minuut.
Drapała is nu in balbezit. Drapała geeft de bal voor. Piaget kopt de bal weg. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Voivodas passt de bal in één keer door. Stefaniak rent richting de bal. Stefaniak geeft een hoge lob. Koçaner rent richting de bal. Koçaner haalt uit met een fantastische trap. Zuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Bródka rent richting de bal. Hagiu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drapała. Drapała krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Dell`Aquila is nu in balbezit. Dell`Aquila passt de bal zonder na te denken. Stefaniak verovert de bal door een tackle van achteren. Drapała rent richting de bal. Drapała haalt uit met een fantastische trap. Porzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Voivodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voivodas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Los Tibieros 2:1

24e minuut.
Saubermann met een sublieme pass. Stefaniak rent richting de bal. Stefaniak passt de bal in één keer door. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner haalt uit met een fantastische trap. Zuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Stefaniak passt de bal met de wreef. Daar is Koçaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçaner passt de bal met de wreef. Stefaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Verkerk met de inworp. Siikaoja geeft een lange en hoge pass. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała draait met de bal, schiet en ... Porzio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Los Tibieros 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mardelvelez 47%, Los Tibieros 53%.
mardelvelez - Los Tibieros 3:1

47e minuut.
Saubermann onderschept slim de pass. Saubermann met een sublieme pass. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner schiet op doel. Zuch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Los Tibieros 3:2

48e minuut.
Daar is Siikaoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siikaoja passt de bal in één keer door. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Voivodas rent richting de bal. Voivodas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Koçaner rent richting de bal. Rymaszewski rent richting de bal. Koçaner onderschept slim de pass. Koçaner draait met de bal, schiet en ... Zuch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mardelvelez - Los Tibieros 3:3

56e minuut.
Verkerk rent richting de bal. Verkerk geeft een hoge lob. Koçaner rent richting de bal. Koçaner heeft problemen om de bal te vangen. Koçaner haalt uit met een fantastische trap. Zuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Saubermann verovert de bal door een tackle van achteren. Saubermann geeft een lange en hoge pass. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peralta is nu in balbezit. Peralta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hagiu is nu in balbezit. Stefaniak rent richting de bal. Stefaniak geeft een lange en hoge pass. Daar is Koçaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçaner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Madelón geeft een hoge lob. Tokatçı rent richting de bal. Tokatçı geeft de bal voor. Bródka kopt de bal weg. Drapała rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Los Tibieros 4:3

65e minuut.
Serek komt het veld opgelopen. Ayestas komt het veld opgelopen. Avram komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Koçaner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stefaniak is nu in balbezit. Stefaniak geeft een hoge lob. Peralta rent richting de bal. Peralta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Ayestas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagiu rent richting de bal. Ayestas onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ayestas de bal. Ayestas draait met de bal, schiet en ... Porzio bokst de bal weg. Serek bereikt de bal nog maar net als eerste. Serek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Los Tibieros 5:3

77e minuut.
Peralta geeft een hoge lob. Stefaniak is nu in balbezit. Stefaniak speelt de bal door. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hagiu geeft een lange en hoge pass. Soete kopt de bal weg. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez geeft de bal voor. Koçaner maakt een snoekduik en kopt de bal. Zuch bokst de bal weg.

84e minuut.
Dell`Aquila is nu in balbezit. Dell`Aquila geeft de bal voor. Avram is nu in balbezit. Avram draait met de bal, schiet en ... Porzio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Los Tibieros 6:3

87e minuut.
Stefaniak passt de bal met de wreef. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez passt de bal met de wreef. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez passt de bal in één keer door. Koçaner rent richting de bal. Koçaner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Los Tibieros 6:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mardelvelez 54%, Los Tibieros 46%.
mardelvelez - Los Tibieros 6:4