Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
defensores de karin Sportivo Videla 1995
11111 Tactiek lateral def
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 33.2
very good Schieten adequate
adequate Passen adequate
weak Verdedigen weak


27e minuut.
Copos geeft een hoge lob. Milenković rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fontana. Fontana krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Pinamico speelt de bal door. Nalerio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garştea. Garştea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de karin 49%, Sportivo Videla 1995 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
defensores de karin - Sportivo Videla 1995 0:0

52e minuut.
Daar is Garştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garştea geeft de bal voor. Caturegli onderschept slim de pass. Pinamico is nu in balbezit. Pinamico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pairo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinamico onderschept slim de pass. Pinamico geeft een lange en hoge pass. Caturegli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nocioni springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milenković kopt de bal weg. Galanda controleert de bal met de borst. Garştea begaat een overtreding. Galanda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
Pinamico is nu in balbezit. Pinamico passt de bal in één keer door. Buonanotte heeft problemen om de bal te vangen. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pinamico speelt de bal door. Garştea rent richting de bal. Garştea probeert naar een medespeler te passen. Trastowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski schiet op doel. Karavitis bokst de bal weg.

70e minuut.
Pinamico passt de bal met de wreef. Buonanotte is nu in balbezit. Nocioni verovert de bal door een tackle van achteren. Nocioni draait met de bal, schiet en ... Karavitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Sportivo Videla 1995 1:0

73e minuut.
Milenković onderschept slim de pass. Milenković geeft een hoge lob. Nocioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski rent richting de bal. Trastowski schiet op doel. Karavitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luntz verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garştea zal de hoekschop nemen. Nocioni maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea geeft een hoge lob. Nocioni rent richting de bal. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. Karavitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Sportivo Videla 1995 2:0

80e minuut.
Garştea rent richting de bal. Garştea passt de bal zonder na te denken. Nocioni is nu in balbezit. Nocioni haalt uit met een fantastische trap. Karavitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Sportivo Videla 1995 3:0

86e minuut.
Buonanotte kopt de bal weg. Pinamico is nu in balbezit. Pinamico geeft een lange en hoge pass. Nocioni rent richting de bal. Nocioni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Trastowski is nu in balbezit. Klungelig pakt Trastowski de bal. Trastowski geeft een hoge lob. Nocioni rent richting de bal. Nocioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de karin - Sportivo Videla 1995 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de karin 37%, Sportivo Videla 1995 63%.
defensores de karin - Sportivo Videla 1995 4:0