Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
inter de mdq Sportivo Videla 1995
chacho 1 Tactiek lateral def
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 31.8
good Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen weak


4e minuut.
Nalerio is nu in balbezit. Milenković rent richting de bal. Nalerio is nu in balbezit. Milenković is nu in balbezit. Milenković schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Pezão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fummelberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bujor rent richting de bal. Bujor geeft de bal voor. Osetek maakt een snoekduik en kopt de bal. Karavitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Fummelberg verovert de bal door een tackle van achteren. Fummelberg geeft een lange en hoge pass. Osetek kopt de bal weg. Jianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luntz heeft problemen om de bal te vangen. Osetek bereikt de bal nog maar net als eerste. Osetek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - Sportivo Videla 1995 1:0

20e minuut.
Bujor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pairo. Bujor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kiełbowicz met een snel genomen vrije trap. Jianu heeft problemen om de bal te vangen. Osetek rent richting de bal. Osetek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Copos geeft de bal voor. Galanda heeft problemen om de bal te vangen. Campomar speelt de bal door. Milenković is nu in balbezit. Milenković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bujor speelt de bal door. Lăcătuş rent richting de bal. Lăcătuş geeft een hoge lob. Jianu rent richting de bal. Jianu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Galanda kopt de bal weg. Nalerio probeert de bal met de borst te controleren. Nalerio probeert naar een medespeler te passen. Milenković rent richting de bal. Milenković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter de mdq 36%, Sportivo Videla 1995 64%.
inter de mdq - Sportivo Videla 1995 1:0

47e minuut.
Bujor met een sublieme pass. Daar is Kiełbowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełbowicz passt de bal in één keer door. Osetek bereikt de bal nog maar net als eerste. Osetek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - Sportivo Videla 1995 2:0

49e minuut.
susperegui raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shinkman komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Milenković passt de bal zonder na te denken. Bujor is nu in balbezit. Osetek is nu in balbezit. Bujor is nu in balbezit. Bujor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Inworp. Galanda met de inworp. Fummelberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković rent richting de bal. Milenković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Caturegli verovert de bal door een tackle van achteren. Jianu is nu in balbezit. Jianu speelt de bal door. Osetek bereikt de bal nog maar net als eerste. Osetek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Jianu passt de bal zonder na te denken. Osetek rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Luntz ... Strafschop! Osetek raakt geblesseerd tijdens het duel. Bujor neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Karavitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Osetek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianu heeft problemen om de bal te vangen. Luntz rent richting de bal. Jianu onderschept slim de pass. Jianu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Lăcătuş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chorchilo de bal. Jianu is nu in balbezit. Jianu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Osetek de bal onder controle te krijgen. Karavitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Buonanotte de bal. Jianu rent richting de bal. Jianu schiet op doel. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Bujor geeft de bal voor. Campomar kopt de bal weg. Buonanotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianu rent richting de bal. Jianu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Fummelberg is nu in balbezit. Fummelberg geeft een hoge lob. Daar is Luntz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jianu onderschept slim de pass. Jianu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter de mdq 32%, Sportivo Videla 1995 68%.
inter de mdq - Sportivo Videla 1995 2:0