Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.05
  • Stadion: inter de mdq Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 11919
inter de mdq mardelvelez
timoteo Tactiek patras
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 52.6
matig Schieten uitstekend
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


11e minuut.
Gray rent richting de bal. Gray passt de bal in één keer door. Bródka is nu in balbezit. Bródka haalt uit met een fantastische trap. Hereñu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - mardelvelez 0:1

12e minuut.
Voivodas onderschept slim de pass. Daar is Voivodas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voivodas passt de bal met de wreef. Drapała is nu in balbezit. Drapała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - mardelvelez 0:2

14e minuut.
Hadler met de inworp. Dutkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Hadler speelt de bal door. Drapała rent richting de bal. Drapała draait met de bal, schiet en ... Hereñu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Bródka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadler heeft problemen om de bal te vangen. Hadler speelt de bal door. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Jianu rent richting de bal. Dutkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dutkiewicz passt de bal met de wreef. Voivodas is nu in balbezit. Voivodas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Drapała probeert naar een medespeler te passen. Fummelberg heeft problemen om de bal te vangen. Voivodas speelt de bal door. Bródka is nu in balbezit. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - mardelvelez 0:3

18e minuut.
Hadler passt de bal met de wreef. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray passt de bal met de wreef. Jianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Drapała passt de bal in één keer door. Voivodas rent richting de bal. Voivodas draait met de bal, schiet en ... Hereñu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dradeni probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - mardelvelez 0:4

30e minuut.
Drapała passt de bal in één keer door. Gray is nu in balbezit. Gray probeert naar een medespeler te passen. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Bütünay onderschept slim de pass. Bütünay geeft een hoge lob. Gray met een sublieme pass. Voivodas is nu in balbezit. Voivodas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kiełbowicz heeft problemen om de bal te vangen. Bródka is nu in balbezit. Bródka haalt uit met een fantastische trap. Hereñu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Gniza geeft een hoge lob. Voivodas is nu in balbezit. Voivodas passt de bal met de wreef. Drapała rent richting de bal. Drapała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Drapała is nu in balbezit. Drapała draait met de bal, schiet en ... Bütünay probeert de bal aan de voet te houden. Bródka rent richting de bal. Bródka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - mardelvelez 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter de mdq 84%, mardelvelez 16%.
inter de mdq - mardelvelez 0:5

47e minuut.
Piwko verovert de bal door een tackle van achteren. Gray geeft een hoge lob. Daar is Kiełbowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drapała rent richting de bal. Drapała draait met de bal, schiet en ... Hereñu bokst de bal weg.

50e minuut.
Gray onderschept slim de pass. Gray speelt de bal door. Drapała rent richting de bal. Drapała haalt uit met een fantastische trap. Pezão probeert de bal aan de voet te houden. Hereñu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - mardelvelez 0:6

54e minuut.
Dradeni geeft de bal voor. Preciado kopt de bal weg. Daar is Voivodas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voivodas draait met de bal, schiet en ... Bródka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - mardelvelez 0:7

56e minuut.
Piwko geeft een lange en hoge pass. Voivodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voivodas passt de bal met de wreef. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Wahab trapt de bal weg. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz passt de bal zonder na te denken. Voivodas rent richting de bal. Voivodas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hadler kopt de bal weg. Bródka is nu in balbezit. Bródka passt de bal in één keer door. Drapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - mardelvelez 0:8

64e minuut.
Daar is Bujor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutkiewicz speelt de bal door. Hadler probeert naar een medespeler te passen. Bródka is nu in balbezit. Bródka geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - mardelvelez 0:9

66e minuut.
Drapała verovert de bal door een tackle van achteren. Drapała schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wahab de bal onder controle te krijgen. Voivodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voivodas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - mardelvelez 0:10

67e minuut.
Xiba komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serek komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Fummelberg is nu in balbezit. Hadler verovert de bal door een tackle van achteren. Hadler passt de bal in één keer door. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siikaoja komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Voivodas rent richting de bal. Voivodas passt de bal met de wreef. Serek bereikt de bal nog maar net als eerste. Serek schiet op doel. Hereñu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Preciado verovert de bal door een tackle van achteren. Gray probeert naar een medespeler te passen. Kiełbowicz rent richting de bal. Serek onderschept slim de pass. Serek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Fummelberg probeert naar een medespeler te passen. Gray rent richting de bal. Gray met een sublieme pass. Serek is nu in balbezit. Serek draait met de bal, schiet en ... Hereñu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Gray rent richting de bal. Gray passt de bal in één keer door. Pezão rent richting de bal. Xiba onderschept slim de pass. Xiba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Serek passt de bal zonder na te denken. Voivodas probeert de bal met de borst te controleren. Wahab legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wahab krijgt een gele kaart. Voivodas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Xiba legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Hereñu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - mardelvelez 0:11

89e minuut.
Siikaoja met een snelle inworp. Hadler met een sublieme pass. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
inter de mdq - mardelvelez 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter de mdq 84%, mardelvelez 16%.
inter de mdq - mardelvelez 0:12