Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.06
  • Stadion: Bioshock FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5820
Bioshock FC Caimanes Sin Dientes F.C
Tactica N°1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
14% Spel op eigen helft 86%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 18.3
uitstekend Schieten zwak
goed Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Duisić is nu in balbezit. Duisić geeft een hoge lob. Pilay heeft problemen om de bal te vangen. Trung Việt rent richting de bal. Trung Việt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - Caimanes Sin Dientes F.C 1:0

5e minuut.
Županski is nu in balbezit. Dourado is nu in balbezit. Dourado passt de bal in één keer door. Trung Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Duisić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Warszawski komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Cuca is nu in balbezit. Cuca geeft de bal voor. Daar is Sabrok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lowe is nu in balbezit. Lowe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sabrok passt de bal zonder na te denken. Loyola rent richting de bal. Lowe verovert de bal door een tackle van achteren. Lowe speelt de bal door. Trung Việt rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - Caimanes Sin Dientes F.C 2:0

16e minuut.
Lowe geeft een lange en hoge pass. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca probeert naar een medespeler te passen. Trung Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Olszanecki probeert naar een medespeler te passen. Trung Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt passt de bal zonder na te denken. Lowe is nu in balbezit. Lowe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alon trapt de bal weg van het doel. Tejedor kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lowe de bal onder controle te krijgen. Lowe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Olszanecki passt de bal zonder na te denken. Cuca speelt de bal door. Daar is Trung Việt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Việt draait met de bal, schiet en ... Alon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - Caimanes Sin Dientes F.C 3:0

28e minuut.
Dourado is nu in balbezit. Dourado passt de bal zonder na te denken. Cuca speelt de bal door. Lowe is nu in balbezit. Lowe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - Caimanes Sin Dientes F.C 4:0

29e minuut.
Tejedor probeert naar een medespeler te passen. Cuca is nu in balbezit. Cuca passt de bal zonder na te denken. Trung Việt is nu in balbezit. Trung Việt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - Caimanes Sin Dientes F.C 5:0

37e minuut.
Olszanecki speelt de bal door. Trung Việt rent richting de bal. Preumayr rent richting de bal. Lowe is nu in balbezit. Lowe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - Caimanes Sin Dientes F.C 6:0

39e minuut.
Pilay trapt de bal weg. Županski kopt de bal weg. Trung Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt schiet op doel. Alon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - Caimanes Sin Dientes F.C 7:0

40e minuut.
Daar is Lowe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olszanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiguay verovert de bal door een tackle van achteren. Lowe verovert de bal door een tackle van achteren. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bioshock FC 15%, Caimanes Sin Dientes F.C 85%.
Bioshock FC - Caimanes Sin Dientes F.C 7:0

47e minuut.
Dourado rent richting de bal. Dourado passt de bal in één keer door. Trung Việt is nu in balbezit. Trung Việt schiet op doel. Preumayr probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - Caimanes Sin Dientes F.C 8:0

53e minuut.
Sabrok probeert naar een medespeler te passen. Pilay rent richting de bal. Lowe verovert de bal door een tackle van achteren. Lowe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - Caimanes Sin Dientes F.C 9:0

55e minuut.
Preumayr kopt de bal weg. Klungelig pakt Olszanecki de bal. Dourado rent richting de bal. Trung Việt is nu in balbezit. Trung Việt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Trung Việt is nu in balbezit. Dourado is nu in balbezit. Dourado passt de bal met de wreef. Lowe rent richting de bal. Lowe draait met de bal, schiet en ... Alon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pilay trapt de bal weg van het doel. Tejedor kopt de bal weg. Trung Việt is nu in balbezit. Trung Việt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Dourado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejedor rent richting de bal. Tejedor probeert naar een medespeler te passen. Trung Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt haalt uit met een fantastische trap. Alon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Tejedor kopt de bal weg. Olszanecki is nu in balbezit. Olszanecki probeert naar een medespeler te passen. Lowe rent richting de bal. Lowe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - Caimanes Sin Dientes F.C 10:0

68e minuut.
Olszanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszanecki geeft een lange en hoge pass. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pilay de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Cuca passt de bal met de wreef. Tejedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejedor passt de bal in één keer door. Trung Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dourado passt de bal zonder na te denken. Trung Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt passt de bal in één keer door. Lowe is nu in balbezit. Lowe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - Caimanes Sin Dientes F.C 11:0

78e minuut.
Županski rent richting de bal. Županski met een sublieme pass. Dourado speelt de bal door. Trung Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lowe is nu in balbezit. Lowe schiet op doel. Paal!

90e minuut.
Klungelig pakt Dourado de bal. Psariano met een sublieme pass. Olszanecki met een sublieme pass. Trung Việt is nu in balbezit. Trung Việt schiet op doel. Alon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lowe is nu in balbezit. Lowe draait met de bal, schiet en ... Alon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trung Việt rent richting de bal. Trung Việt haalt uit met een fantastische trap. Alon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - Caimanes Sin Dientes F.C 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bioshock FC 14%, Caimanes Sin Dientes F.C 86%.
Bioshock FC - Caimanes Sin Dientes F.C 12:0