Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bioshock FC The Lost
Tactica N°1 Tactiek gus 6
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 42.8
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Hejdo geeft de bal voor. Fortunato verovert de bal door een tackle van achteren. Lowe rent richting de bal. Lowe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - The Lost 1:0

2e minuut.
Hejdo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dourado komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Tejedor speelt de bal door. Cuca geeft de bal voor. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel. Giorgi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - The Lost 2:0

18e minuut.
Scheffer geeft de bal voor. Vigna rent richting de bal. Met opzet legt Lowe zijn tegenspeler op de grond. Lowe krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Cuca kopt de bal weg. Klungelig pakt Olszanecki de bal. Olszanecki passt de bal met de wreef. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Giorgi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - The Lost 3:0

20e minuut.
Lepes bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt onderschept slim de pass. Zuver begaat een overtreding. Zuver krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Tejedor met een sublieme pass. Cuca rent richting de bal. Cuca speelt de bal door. Trung Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt draait met de bal, schiet en ... Giorgi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - The Lost 4:0

32e minuut.
Vigna speelt de bal door. Theisen is nu in balbezit. Furtado rent richting de bal. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Deya passt de bal met de wreef. Kissling bereikt de bal nog maar net als eerste. Kissling geeft de bal voor. Vigna rent richting de bal. Vigna haalt uit met een fantastische trap. Rattata bokst de bal weg. Theisen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - The Lost 4:1

35e minuut.
Vigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Županski bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Theisen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Theisen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Zuver rent richting de bal. Dourado verovert de bal door een tackle van achteren. Dourado passt de bal in één keer door. Trung Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt haalt uit met een fantastische trap. Giorgi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bioshock FC 42%, The Lost 58%.
Bioshock FC - The Lost 4:1

50e minuut.
Barreghini kopt de bal weg. Županski rent richting de bal. Vigna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vigna naar de kleedkamers voor een vroege douche.

57e minuut.
Barreghini verovert de bal door een tackle van achteren. Barreghini geeft een lange en hoge pass. Scheffer kopt de bal weg. Lowe rent richting de bal. Lowe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Zuver bereikt de bal nog maar net als eerste. Dourado verovert de bal door een tackle van achteren. Dourado passt de bal met de wreef. Trung Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt draait met de bal, schiet en ... Giorgi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Duisić probeert de bal met de borst te controleren. Cuca is nu in balbezit. Cuca geeft de bal voor. Lowe rent richting de bal. Lowe haalt uit met een fantastische trap. Giorgi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Fortunato probeert naar een medespeler te passen. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Barreghini ... Strafschop! Lowe raakt geblesseerd tijdens het duel. Trung Việt neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Giorgi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - The Lost 5:1

68e minuut.
Deya is nu in balbezit. Deya speelt de bal door. Scheffer rent richting de bal. Trung Việt onderschept slim de pass. Trung Việt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bioshock FC - The Lost 6:1

69e minuut.
Cuca speelt de bal door. Klungelig pakt Trung Việt de bal. Trung Việt passt de bal in één keer door. Lowe is nu in balbezit. Lowe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dourado met een sublieme pass. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca speelt de bal door. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe schiet op doel. Giorgi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Dourado is nu in balbezit. Dourado passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Fortunato de bal onder controle te krijgen. Lowe rent richting de bal. Lowe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Duisić geeft de bal voor. Trung Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunato legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trung Việt raakt geblesseerd tijdens het duel. Trung Việt neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Giorgi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bioshock FC 16%, The Lost 84%.
Bioshock FC - The Lost 6:1