Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.07
  • Stadion: Bielsa FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9792
Bielsa FC Atlético Sivar
javier1032att Tactiek 442 Contención
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 39
outstanding Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen average


7e minuut.
Przerywacz onderschept slim de pass. Przerywacz probeert naar een medespeler te passen. Paskuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paskuda schiet op doel. Olarra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - Atlético Sivar 1:0

14e minuut.
Peran is nu in balbezit. Louro verovert de bal door een tackle van achteren. Louro probeert naar een medespeler te passen. Figgini bereikt de bal nog maar net als eerste. Figgini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Trybulski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Murdzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murdzak probeert naar een medespeler te passen. Bochnia is nu in balbezit. Bochnia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jankowski passt de bal in één keer door. Przerywacz is nu in balbezit. Przerywacz geeft de bal voor. Chavarria heeft problemen om de bal te vangen. Chavarria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Figgini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Labaja komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Louro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Paskuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paskuda probeert naar een medespeler te passen. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Omil speelt de bal door. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek passt de bal zonder na te denken. Labaja rent richting de bal. Labaja haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Polewczak is nu in balbezit. Płatek verovert de bal door een tackle van achteren. Płatek met een sublieme pass. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielsa FC 41%, Atlético Sivar 59%.
Bielsa FC - Atlético Sivar 1:0

47e minuut.
Tschanz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Płatek met een snelle inworp. Labaja is nu in balbezit. Labaja geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Paskuda rent richting de bal. Paskuda geeft een lange en hoge pass. Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaja onderschept slim de pass. Labaja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - Atlético Sivar 2:0

58e minuut.
Tschanz probeert naar een medespeler te passen. Chavarria rent richting de bal. Chavarria passt de bal zonder na te denken. Omil is nu in balbezit. Omil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - Atlético Sivar 3:0

61e minuut.
Tschanz is nu in balbezit. Maresca geeft een lange en hoge pass. Płatek kopt de bal weg. Labaja geeft een hoge lob. Chavarria maakt een snoekduik en kopt de bal. Olarra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Paskuda rent richting de bal. Daar is Paskuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kharatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Paskuda verovert de bal door een tackle van achteren. Paskuda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Tevez komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Olarra speelt de bal door. Louro geeft de bal voor. Chavarria is nu in balbezit. Chavarria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - Atlético Sivar 4:0

88e minuut.
Murdzak probeert naar een medespeler te passen. Płatek met een sublieme pass. Labaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaja passt de bal in één keer door. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - Atlético Sivar 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielsa FC 33%, Atlético Sivar 67%.
Bielsa FC - Atlético Sivar 5:0