Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patético Tucumán Megacarl
Attack Tactiek Def 2 Del
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
19.1 gemiddelde waardering 47.7
weak Schieten incredible
weak Passen adequate
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Lamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghirardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamela onderschept slim de pass. Lamela haalt uit met een fantastische trap. Remedi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patético Tucumán - Megacarl 0:1

9e minuut.
Barbero passt de bal in één keer door. Lebon rent richting de bal. Lebon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lamela de bal. Lamela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ladino heeft problemen om de bal te vangen. Paterno bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterno geeft een hoge lob. Capella geeft een lange en hoge pass. Lamela springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Capella geeft een hoge lob. Daar is Gonnet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebon probeert naar een medespeler te passen. Lamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patético Tucumán - Megacarl 0:2

26e minuut.
Ladino kopt de bal weg. Barbero geeft een hoge lob. Lamela rent richting de bal. Lamela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patético Tucumán - Megacarl 0:3

32e minuut.
Birenbaum geeft de bal voor. Brugo rent richting de bal. Brugo geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lamela neemt de hoekschop. Remedi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Lamela probeert de bal met de borst te controleren. Ladino is nu in balbezit. Lebon verovert de bal door een tackle van achteren. Lamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Waugh de bal. Barbero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ghirardi de bal. Lamela rent richting de bal. Lamela haalt uit met een fantastische trap. Remedi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Birenbaum neemt de hoekschop. Lamela maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patético Tucumán - Megacarl 0:4

36e minuut.
Trillo rent richting de bal. Trillo geeft een hoge lob. Lebon kopt de bal weg. Daar is Birenbaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birenbaum draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Colquehuanca heeft problemen om de bal te vangen. Colquehuanca geeft een hoge lob. Lamela rent richting de bal. Lamela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patético Tucumán - Megacarl 0:5

38e minuut.
Birenbaum is nu in balbezit. Lindenboin maakt een afschuwelijke overtreding. Birenbaum is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barbero met een snel genomen vrije trap. Lamela heeft problemen om de bal te vangen. Lamela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Capella kopt de bal weg. Daar is Birenbaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusculleda is nu in balbezit. Birenbaum onderschept slim de pass. Birenbaum draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gonnet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamela rent richting de bal. Lamela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Remedi met een sublieme pass. Barbero kopt de bal weg. Klungelig pakt Valerio de bal. Birenbaum is nu in balbezit. Birenbaum haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lamela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waugh is nu in balbezit. Lebon verovert de bal door een tackle van achteren. Lebon draait met de bal, schiet en ... Remedi bokst de bal weg. Birenbaum is nu in balbezit. Birenbaum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patético Tucumán - Megacarl 0:6

45e minuut.
Capella passt de bal zonder na te denken. Birenbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Birenbaum geeft een lange en hoge pass. Lamela rent richting de bal. Lamela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patético Tucumán - Megacarl 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patético Tucumán 75%, Megacarl 25%.
Patético Tucumán - Megacarl 0:7

47e minuut.
Valerio kopt de bal weg. Colquehuanca probeert naar een medespeler te passen. Capella probeert naar een medespeler te passen. Lamela heeft problemen om de bal te vangen. Lamela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patético Tucumán - Megacarl 0:8

50e minuut.
Paterno verovert de bal door een tackle van achteren. Paterno geeft de bal voor. Rusculleda onderschept slim de pass. Capella controleert de bal met de borst. Capella geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Barbero kopt de bal weg. Rusculleda heeft problemen om de bal te vangen. Lebon is nu in balbezit. Birenbaum is nu in balbezit. Birenbaum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Paterno passt de bal met de wreef. Lebon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebon passt de bal zonder na te denken. Birenbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Birenbaum schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Valerio geeft een hoge lob. Lagos probeert naar een medespeler te passen. Lamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamela schiet op doel. Remedi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patético Tucumán - Megacarl 0:9

58e minuut.
Lebon haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Remedi trapt de bal weg. Paterno kopt de bal weg. Lamela is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Waugh heeft problemen om de bal te vangen. Barbero probeert naar een medespeler te passen. Lamela is nu in balbezit. Lamela draait met de bal, schiet en ... Remedi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patético Tucumán - Megacarl 0:10

61e minuut.
Capella is nu in balbezit. Capella met een sublieme pass. Paterno probeert naar een medespeler te passen. Lamela rent richting de bal. Lamela haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Birenbaum passt de bal zonder na te denken. Ghirardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghirardi geeft de bal voor. Lebon is nu in balbezit. Lebon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patético Tucumán - Megacarl 0:11

66e minuut.
Daar is Rusculleda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remedi met een sublieme pass. Barbero geeft een lange en hoge pass. Birenbaum rent richting de bal. Birenbaum schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Lamela controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ghirardi neemt vlug de vrije trap. Capella kopt de bal weg. Birenbaum is nu in balbezit. Birenbaum draait met de bal, schiet en ... Remedi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Birenbaum is nu in balbezit. Birenbaum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patético Tucumán - Megacarl 0:12

70e minuut.
Birenbaum rent richting de bal. Rusculleda bereikt de bal nog maar net als eerste. Birenbaum verovert de bal door een tackle van achteren. Birenbaum haalt uit met een fantastische trap. Remedi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patético Tucumán - Megacarl 0:13

71e minuut.
Birenbaum onderschept slim de pass. Birenbaum passt de bal in één keer door. Ghirardi rent richting de bal. Lamela verovert de bal door een tackle van achteren. Lamela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Paterno geeft een hoge lob. Gonnet heeft problemen om de bal te vangen. Lebon met een sublieme pass. Lamela rent richting de bal. Lamela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Remedi trapt de bal weg van het doel. Barbero kopt de bal weg. Lebon rent richting de bal. Lebon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patético Tucumán - Megacarl 0:14

78e minuut.
Birenbaum is nu in balbezit. Birenbaum probeert naar een medespeler te passen. Lamela is nu in balbezit. Lamela draait met de bal, schiet en ... Ghirardi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lamela geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Birenbaum is nu in balbezit. Valerio rent richting de bal. Birenbaum onderschept slim de pass. Birenbaum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patético Tucumán - Megacarl 0:15

84e minuut.
Trillo geeft een lange en hoge pass. Lamela kopt de bal weg. Daar is Ghirardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birenbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Birenbaum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Capella kopt de bal weg. Klungelig pakt Gonnet de bal. Waugh rent richting de bal. Lebon verovert de bal door een tackle van achteren. Lebon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patético Tucumán - Megacarl 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patético Tucumán 84%, Megacarl 16%.
Patético Tucumán - Megacarl 0:16