Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Banco Central Birra FC
442 Tactiek Yerman
32% Balbezit 68%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 41.3
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


11e minuut.
Glades onderschept slim de pass. Glades geeft een lange en hoge pass. Gagliardo is nu in balbezit. Huelet verovert de bal door een tackle van achteren. Huelet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Del Giorno passt de bal met de wreef. Planas is nu in balbezit. Houary probeert naar een medespeler te passen. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Planas geeft de bal voor. Houary probeert de bal aan de voet te houden. Amasa kopt de bal weg. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Amasa speelt de bal door. Huelet kan de bal niet met de borst controleren. Huelet passt de bal in één keer door. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carboni trapt de bal weg. Amasa kopt de bal weg. Del Giorno rent richting de bal. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap. Carboni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Puch is nu in balbezit. Cudos onderschept slim de pass. Cudos geeft de bal voor. Sakinko is nu in balbezit. Sakinko schiet op doel. Chiarini bokst de bal weg.

38e minuut.
Planas bereikt de bal nog maar net als eerste. Houary is nu in balbezit. Houary speelt de bal door. Del Giorno rent richting de bal. Del Giorno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Banco Central 80%, Birra FC 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Banco Central - Birra FC 0:0

46e minuut.
Puch rent richting de bal. Huentelican is nu in balbezit. Huentelican passt de bal zonder na te denken. Del Giorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Houary passt de bal in één keer door. Del Giorno heeft problemen om de bal te vangen. Antiman rent richting de bal. Del Giorno verovert de bal door een tackle van achteren. Del Giorno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Telpuk rent richting de bal. Planas bereikt de bal nog maar net als eerste. Houary met een sublieme pass. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Banco Central - Birra FC 0:1

58e minuut.
Planas is nu in balbezit. Planas geeft de bal voor. Amasa heeft problemen om de bal te vangen. Del Giorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Puch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amasa is nu in balbezit. Amasa passt de bal in één keer door. Del Giorno is nu in balbezit. Del Giorno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Amasa rent richting de bal. Amasa passt de bal met de wreef. Daar is Houary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Giorno rent richting de bal. Del Giorno schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carboni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Banco Central - Birra FC 0:2

65e minuut.
Carboni trapt de bal weg. Amasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Amasa probeert naar een medespeler te passen. Del Giorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giorno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Del Giorno passt de bal in één keer door. Huelet heeft problemen om de bal te vangen. Puch rent richting de bal. Amasa rent richting de bal. Amasa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Houary passt de bal zonder na te denken. Planas is nu in balbezit. Kaial tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaial krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Telpuk speelt de bal door. Amasa rent richting de bal. Amasa passt de bal met de wreef. Del Giorno rent richting de bal. Del Giorno schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Amasa is nu in balbezit. Amasa passt de bal zonder na te denken. Antiman is nu in balbezit. Del Giorno verovert de bal door een tackle van achteren. Del Giorno schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Carboni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Banco Central 81%, Birra FC 19%.
Club Banco Central - Birra FC 0:2