Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argerich FC Pitufo
5-2-3 Tactiek Dificil
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
42.3 gemiddelde waardering 49.5
adequate Schieten good
good Passen average
good Verdedigen very good


8e minuut.
Grumellon speelt de bal door. Botello is nu in balbezit. Lorán schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lorán krijgt een gele kaart. Botello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pagliari neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sántha met een sublieme pass. Pagliari rent richting de bal. Pagliari passt de bal in één keer door. La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa draait met de bal, schiet en ... Kasembe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Boroday probeert naar een medespeler te passen. Morar is nu in balbezit. Morar probeert naar een medespeler te passen. Tixier is nu in balbezit. Tixier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Brzostowski probeert naar een medespeler te passen. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa passt de bal met de wreef. Tixier rent richting de bal. Tixier geeft een hoge lob. Verstraete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argerich FC 69%, Pitufo 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Argerich FC - Pitufo 0:0

58e minuut.
Morar probeert naar een medespeler te passen. Tixier is nu in balbezit. Requena legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Requena krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Boroday verovert de bal door een tackle van achteren. Boroday passt de bal in één keer door. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tixier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tixier geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argerich FC 66%, Pitufo 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Argerich FC - Pitufo 0:0