Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guernica F.C. Union Mikan
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 25.4
good Schieten average
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


9e minuut.
Stergiou is nu in balbezit. Durand begaat een overtreding. Stergiou raakt geblesseerd tijdens het duel. Birkmayer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Watts maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Maripani is nu in balbezit. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Maripani onderschept slim de pass. Stergiou is nu in balbezit. Stergiou schiet op doel. Rosada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Vinaccia rent richting de bal. Vinaccia passt de bal met de wreef. Venesia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stergiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergiou schiet op doel. Rosada bokst de bal weg.

23e minuut.
Venesia is nu in balbezit. Penzo onderschept slim de pass. Stergiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergiou draait met de bal, schiet en ... Rosada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica F.C. - Union Mikan 1:0

33e minuut.
Lindenboin kopt de bal weg. Stergiou heeft problemen om de bal te vangen. Stergiou passt de bal zonder na te denken. Watts is nu in balbezit. Watts draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rosada speelt de bal door. Schramm kopt de bal weg. Watts is nu in balbezit. Watts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guernica F.C. 34%, Union Mikan 66%.
Guernica F.C. - Union Mikan 1:0

53e minuut.
Schramm rent richting de bal. Penzo verovert de bal door een tackle van achteren. Penzo probeert naar een medespeler te passen. Watts is nu in balbezit. Watts draait met de bal, schiet en ... Rosada bokst de bal weg. Stergiou is nu in balbezit. Stergiou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica F.C. - Union Mikan 2:0

60e minuut.
Pologn onderschept slim de pass. Pologn geeft een lange en hoge pass. Cambiasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccialanzza verovert de bal door een tackle van achteren. Caccialanzza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Stergiou met een sublieme pass. Watts is nu in balbezit. Stergiou heeft problemen om de bal te vangen. Watts rent richting de bal. Watts schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Esqueff met de inworp. Lindenboin is nu in balbezit. Lindenboin geeft een lange en hoge pass. Watts is nu in balbezit. Watts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Maripani de bal. Stergiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Stergiou de bal. Stergiou schiet op doel. Rosada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guernica F.C. - Union Mikan 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guernica F.C. 27%, Union Mikan 73%.
Guernica F.C. - Union Mikan 3:0