Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El real madrid de carba Irken FC
Normal Tactiek 4-3-3
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 40.8
poor Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


7e minuut.
Mercier heeft problemen om de bal te vangen. Mercier passt de bal met de wreef. Palacios rent richting de bal. Muziek verovert de bal door een tackle van achteren. Muziek schiet op doel. Necul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Armentano speelt de bal door. Telleria bereikt de bal nog maar net als eerste. Telleria passt de bal zonder na te denken. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Momuntjuk verovert de bal door een tackle van achteren. Mojić is nu in balbezit. Mojić met een sublieme pass. Muziek is nu in balbezit. Muziek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El real madrid de carba - Irken FC 0:1

20e minuut.
Muziek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lafken komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Momuntjuk met een snelle inworp. Telleria heeft problemen om de bal te vangen. Virviescas bereikt de bal nog maar net als eerste. Telleria verovert de bal door een tackle van achteren. Telleria geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lafken rent richting de bal. Lafken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Momuntjuk de bal. Mojić is nu in balbezit. Mojić speelt de bal door. Stachowiak is nu in balbezit. Stachowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Cumicheo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mojić met een snelle inworp. Lafken rent richting de bal. Lafken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bá Cường zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Momuntjuk rent richting de bal. Momuntjuk speelt de bal door. Mercier heeft problemen om de bal te vangen. Mercier geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pelokon geeft de bal voor. Telleria kopt de bal weg. Klungelig pakt Szewczyk de bal. Mercier onderschept slim de pass. Mercier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El real madrid de carba - Irken FC 0:2

40e minuut.
Daar is Lafken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Armentano de bal. Lafken rent richting de bal. Lafken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El real madrid de carba 79%, Irken FC 21%.
El real madrid de carba - Irken FC 0:2

46e minuut.
Mojić onderschept slim de pass. Mojić met een sublieme pass. Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafken is nu in balbezit. Lafken draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mercier is nu in balbezit. Mercier draait met de bal, schiet en ... Necul bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
El real madrid de carba - Irken FC 0:3

56e minuut.
Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafken is nu in balbezit. Lafken met een sublieme pass. Mercier rent richting de bal. Mercier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El real madrid de carba - Irken FC 0:4

59e minuut.
Momuntjuk passt de bal zonder na te denken. Lafken rent richting de bal. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier schiet op doel. Necul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El real madrid de carba - Irken FC 0:5

69e minuut.
Momuntjuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Momuntjuk geeft de bal voor. Palacios kopt de bal weg. Telleria bereikt de bal nog maar net als eerste. Telleria geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Mojić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Momuntjuk heeft problemen om de bal te vangen. Momuntjuk geeft de bal voor. Mercier krijgt zijn hoofd ertegen. Necul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El real madrid de carba - Irken FC 0:6

77e minuut.
Lafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafken passt de bal met de wreef. Stachowiak rent richting de bal. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Martinuzzi rent richting de bal. Górny onderschept slim de pass. Górny passt de bal in één keer door. Stachowiak is nu in balbezit. Stachowiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lafken heeft problemen om de bal te vangen. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak passt de bal in één keer door. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Lafken met een sublieme pass. Telleria bereikt de bal nog maar net als eerste. Telleria probeert naar een medespeler te passen. Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak haalt uit met een fantastische trap. Necul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
El real madrid de carba - Irken FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El real madrid de carba 81%, Irken FC 19%.
El real madrid de carba - Irken FC 0:7